За да приключи войната в Украйна възможно най-скоро, Русия трябва

...
За да приключи войната в Украйна възможно най-скоро, Русия трябва
Коментари Харесай

Украински президентски съветник: Русия иска войната да приключи скоро? Да напусне територията ни

За да завърши войната в Украйна допустимо най-скоро, Русия би трябвало да изтегли войските си от нейната територия. Това разгласи съветникът на ръководителя на канцеларията на украинския президент Михайло Подоляк в изявление за канала в  " Ютюб ". Той коментира изказване на съветския външен министър Сергей Лавров, който сподели, че Руската федерация е заинтригувана " спорът в Украйна да завърши допустимо най-скоро ".

" Не е ли просто изумително? Не отидохме до средата, а? Искате да прекратим спора допустимо най-скоро? Вие сте единствената страна, която стартира този спор. И решението на този конфликт е много просто - изтеглете си войските, изведете ги от Украйна. И това е, има решение. " Скоро "? Махнете войските утре, вдругиден няма да има спор. Е, ще има някакъв преговорен развой, ще приказваме за нещо. Ще отговаряте по някакъв метод, само че няма да има спор ", увери Подоляк.

Той добави, че въпросът за договарянията може да се разисква единствено като се вземе поради формулата за мир на украинския президент Володимир Зеленски.

Според Подоляк съветският външен министър Сергей Лавров осъзнава, че " няма учредения за този спор, че сте пристигнали на суверенна територия, измъчвате я през днешния ден и не е нужно да ходите в Бразилия да спрете всичко това ".

" Искаш да спре допустимо най-скоро? Изтеглете войските ", акцентира Подоляк.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР