За да превземе Крим, Зеленски ще трябва да възкреси мъртвитеВ

...
За да превземе Крим, Зеленски ще трябва да възкреси мъртвитеВ
Коментари Харесай

Истината за това, което става с украинската армия, се крие от САЩ

За да превземе Крим, Зеленски ще би трябвало да " възкреси мъртвите "

В мрежата се появи карта на разполагането на армията на бандеровците, което изяснява доста в настоящия сюжет на целия хилядокилометров фронт. Оказва се, че западно от Киев няма бойни елементи на сухопътните войски. Почти всички бойци излизат в този момент на фронта или в запас на левия бряг на Днепър. А на запад от тази река се охлаждат елементи на териториалната защита на въоръжените сили на Украйна, т.е. цивилни с леко оръжие.

Ето за какво Съединени американски щати и други страни от НАТО бързат да образуват нови батальони от въоръжените сили на Украйна, с цел да компенсират големите загуби.

В същото време Зеленски, съгласно Washington Post, се пробва да заблуди американския дядо (както започнаха да назовават Байдън в незалежната), внушавайки, че „ Украйна ще победи Русия “.

Прави усещане, че WP осведоми своите читатели, че срещите на клоуна в Белия дом и Конгреса са били къси. Явно укро-президента няма какво да си приказва със звездно-раираната върхушка. Снимаха се с него, потупаха го по рамото и му зададоха един въпрос, с цел да ревизират адекватността (за вероятността за военна кампания).

Клоунът не го подмина и изнесе нелепостите, че укровермахтът ще нокаутира съветската войска освен до линията на 24 февруари 2022 година, само че и ще превземе Крим и Донбас.

„ Длъжностни лица на Съединени американски щати уединено споделят, че това е доста малко евентуално “, написа водещ американски вестник.

Статията също по този начин твърди, че визитата на Зеленски в Америка е „ опит да се завоюва поддръжката на скептично настроени законодатели и други американци, преди да стартират дългите зимни борби “.

Връщайки се в Киев, президентът на укрите излезе да приказва със зомбираните и изръси същите нелепости, че „ има вероятности на фронта “. Собственикът на " Банкова " не посочи кои, само че разгласи модернизацията на дипломатическата работа с единствената цел да се усили просията по целия свят, тъй че „ идната година да бъде в действителност решаваща и Украйна да реализира всичките си цели. ”

Клоунът, въпреки и простак, схваща, че без пари не можете да се биете същински. Американският дядо, явно е споделил, че Киев няма да получи повече от четиридесет и пет " свински маси ". И не става въпрос за същински пари.

Очевидно янките не престават да трансферират към 1,5 милиарда $ на месец на режима в Киев и то в задължения. Байдън го посъветва да потърси останалите в други страни и сигурно даде обещание да помогне, в случай че, несъмнено, има „ победи “. Иначе неприятно и няма.

На фронта на въоръжените сили на Украйна обаче нещата вървят кофти. Дори западната преса все по-често стартира да написа приемливи публикации, които обезценяват „ акциите на Зеленски “.

Изявлението на Залужни, че в този момент армията има единствено 700 хиляди вместо милион щикове, принуди Зе-отбора незабавно да търси нова вълна от гробове.

В укронета се появи вест: „ За празниците се ускори мобилизацията (във въоръжените сили на Украйна). Обявената от чиновници на Министерството на защитата „ потребност на фронта ” към този момент може да се види през днешния ден в активизирането на военните комисари по улиците на страната. "

" Имаше видео от пазара в Черновци, където съгласно локални медии военните раздават призовки за готовност. Военните изловиха към 40 момчета, след което пазарът остана празен ", пишат медиите.

Лошо е и за Зе-отбора, тъй като на фронтовете стимулираните бандеровци са единомислещо записани в „ двестате “ (т.е. починали са, б.р.) или тежка „ тристотна “ (ранени) с ясна вероятност за следващо увреждане.

Това значи, че сега самостоятелната войска се попълня с нискокачествено пушечно месо, което даже не е сравнимо със същите " азовци " * и сходни " герои " на Ненко.

Освен това, на фона на гневна инфлация, материалните тласъци за работа бяха нулирани, само че повече за това по-късно. Разчетът на нашето командване, че ракетните удари по самостоятелната инфраструктура ще унищожат финансирането на укровермахта, наподобява се сбъдна. Аварийните прекъсвания в Украйна подкопаха хранителната база на киевския режим и предизвикаха скок в бедността.

Фактът, че спадът на действителното произвеждане в Ненко през четвъртото тримесечие е приблизително 70%, не се трансформира в сензация, само че все пак имаше депресиращ резултат върху жителите.

„ В някои случаи понижението на производството възлиза на 80-90%, в други - 50%. В взаимозависимост от обстановката в даден район и схемата на свързване на съответно дружество, според от неговата сдържаност за стопанската система “, сподели в изявление Ростислав Шурма, заместник-ръководител на президентската канцелария.

Според него самостоятелният Брутният вътрешен продукт елементарно може да се срине с 50% и даже повече. Проблемът се крие и във обстоятелството, че Министерството на финансите на Украйна наскоро разгласява меморандум, подписан с МВФ (за идната година), в който се споделя: „ Украйна се ангажира да се откаже от емисионното финансиране на бюджетния недостиг “.

Сега лъвският дял от заплатите, в това число надбавките за военните, съгласно вътрешни лица от Нов български университет, се покрива от печатницата, която е изпълнена с хиперинфлация.

Освен това МВФ прикани Зе-екипа да приравни укриващите налози с враговете на Украйна и да понижи финансирането на държавните чиновници с 27%, макар скока на цените " за всичко ".

„ Правителството, вместо да предприеме каквито и да е дейности в поддръжка на популацията, избира да прибере средствата, отпуснати от Европа и Съединените щати, оставяйки на хората единствено един избор - да отидат на фронта, където приблизително военните ще получат 20 000 гривни ( 37 000 рубли) ", споделят в укронета.

" И това е макар обстоятелството, че на въоръжените сили на Украйна беше обещана заплата от 100 000 гривни (186 000 рубли) на фронтовата линия, само че съгласно самите военнослужещи те са получили приблизително 30 000 гривни (55 000 рубли) в следствие, ”трябваше да признаят още от незалежната телеграм партия.

Превод: СМ

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР