За да престанем да тъгуваме за отминалото лято, с всичка

...
За да престанем да тъгуваме за отминалото лято, с всичка
Коментари Харесай

5-те цвята лак за октомврийския маникюр

За да престанем да тъгуваме за отминалото лято, с всичка мощ се опитваме да открием всички хубави страни на есента. Например последните обеди навън, насладата от чаша горещо капучино заран или алено вино вечер, мириса на канела и печена тиква, като и опцията да сменим цвета на маникюра си.
 Тенденции при маникюра за есен 2023 - цветни и смели нокти за шарени дни
Най-актуалните маникюри за есен 2023

За съвършено приключена визия

Октомври 2023-а идва с няколко свежи и няколко неизненадващи, само че доста чакани нюанси, в които да украсим ноктите си. Нямаме самообладание да пробваме всичките.

Бургундско вино

Започваме с нещо класическо и непреходно - червен маникюр. Но не жизнерадостното коралово или доматено на лятото, а наситено тъмночервено като отлежало вино. Стои постоянно елегантно, отива с всичко, а колкото по-тъмна е кожата ни, на толкоз по-тъмен цвят може да се доверим.

Еспресо

Друга сгряваща напитка, която се трансформира и в настоящ есенен лак за нокти. Богатото тъмнокафяво също е съвсем повсеместен цвят, също така може да мине за един тип безпристрастен маникюр.

Ледено синьо

Зимата идва въпреки всичко - за какво да не я приветстваме с цвят, който припомня на ледените висулки и планинските писти? Това искрящо синьо обаче е малко по-взискателно към това с какво ще го съчетание, тъй че е добре да съобразим дали си отива с цялостния ни жанр и дрешник.

Естествени нокти

Макар и постепенно, от ден на ден дами, които може да са блестящи и супертрайни, само че повреждат доста нокътната плочка. А естествените добре поддържани и подхранени нокти са новото съвременно - нямаме нищо срещу!

Класическо алено

Още една класика, с която в никакъв случай няма по какъв начин да сбъркаме. Подходяща за есента и зимата, както и за всички възрастни и звук на кожата, както акцентират Who What Wear.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР