За да преосновем българската държава, трябва да започнем да взимаме

...
За да преосновем българската държава, трябва да започнем да взимаме
Коментари Харесай

Възраждане ще предложи Закон за регистрация на чуждите агенти

" За да преосновем българската страна, би трябвало да стартираме да взимаме вътрешнополитически решения за личната си страна независимо, без въздействието на непознати страни. В момента вътрешната ни политика е напълно следена от външни фактори посредством подвластни политици. Държавата ни е превърната в американска колония, чиито пипала са овладели всички сфери – политическа, просветителна, медийна, даже правосъдна. "

Това се споделя в позиция на " Възраждане ", публикувана от пресцентъра на партията, откакто по-рано днес  конференция на групировката беше анулирана след спречкване сред публицисти и нейния водач Костадин Костадинов.

" Български институции получават финансиране от американската фондация „ Америка за България “, която влива голям финансов запас, с цел да разделя и овладява обществото ни, с цел да го моделира по този начин както им е комфортно на господарите от Метрополията.  

Американската страна участва в страната ни с по този начин наречените американски „ медии “, които въздействат на публичното мнение и го манипулират. Това са медийни канали на американската агитация, които са сътрудници на непознато въздействие. Време е да стартираме да назоваваме нещата с същинските им имена, тъй като, в случай че продължаваме да неглижираме обстоятелствата, предаваме непринудено страната си в ръцете на тези, на които им е нужна единствено като територия ", безапелационни са от " Възраждане ".  

" Съединени американски щати като развита страна имат закона FARA (Закон за регистрация на непознатите агенти), ние от „ Възраждане “ сме изработили неговия български аналог и ще го внесем в 48-то Народно заседание ", се показва още в позицията им. 

От партията изясняват в какво се състои предлагането им: " В нашия законопроект е записано, че по този начин наречените медии, финансирани от други страни, без значение кои, би трябвало да бъдат обозначени като сътрудници на непознато въздействие. „ Възраждане “ подаде сигнал до прокуратурата за това кои са медиите, организациите и публичните персони, които получават пари от „ Америка за България “ и са проводници на американската политика в страната ни, с което подменят освен дневния ред на обществото ни, само че и полезностите в него.  

Те съставляват заплаха за националната сигурност в България и би трябвало да бъдат обозначени като сътрудници на непознато въздействие, с цел да знае българският жител, че тяхната позиция е едностранчива и обслужва непознати национални ползи ". 

Днес плануваният брифинг на " Възраждане " беше анулиран, тъй като представителите на американската агитация отхвърлиха да изоставен залата, изясняват от групировката - Представителите на българските медии зададоха своите въпроси на стълбите пред постройката на Българска телеграфна агенция, за което молим да одобряват извиненията ни. Сигурни сме обаче, че ще се съгласят с нас, че българската публицистика страда от намесата на непознати страни и че това, което се случи през днешния ден, не беше комфортно за никого, само че още по-неудобно е, че българският народ е заблуждаван и манипулиран от  така наречената американската медийна машина. 

" Когато българските жители са заблуждавани, това е мотив за безпокойствие на всички участници в публичния живот. Следващите брифинги на политическата организация ще се организират в нейната централа, с цел да не изпадаме в обстановки, в които непознати сътрудници да са причина за анулация на срещата на " Възраждане " с българските медии ", гласи позицията. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР