За да предотврати разболяването си от рак, през април 2013

...
За да предотврати разболяването си от рак, през април 2013
Коментари Харесай

България Се Моли За Теб! До Днес Никой Не Знаеше. Най-Любимата Ни Актриса Умира От Страшна Болест

За да предотврати разболяването си от рак, през април 2013 година Анжелина оперира и двете си гърди, а през март 2015 тя в профил и яйчниците си.

След тежките интервенции тя отслабна доста и продължава пагубно да губи килограми. В момента актрисата тежи едвам 40 кг и наподобява извънредно слаба и изтощена, написа Блиц. Близки до Анджелина Джоли разкриха, че й следва дълго и комплицирано лекуване, само че не споделиха какво тъкмо ще е то. Но към този момент има догатки, че въпреки всичко актрисата не е съумяла да се измъкне от фамилната съдба и въпреки всичко се е разболяла от рак.



Освен това тя страда и от синдрома на Мартин Бел - генетично заболяване, обвързвано с уврежданетго на Х-хромозомата. Заради него кожата става суха, а мускулите на лицето се втвърдяват и то се трансформира в маска. Във връзка с всички тези заболявания е разбираемо, че тя желае да обезпечи бъдещето на шестте си малолетни деца. Състоянието на кинозвездата се прави оценка почти на 240 млн. $. Няколко години тя беше най-високо платената актриса в Холивуд.

Странното е, че съвсем цялото завещание на актрисата ще отиде при 17-годишния Мадокс, който Анджелина осинови в Камбоджа през 2002 година. Именно той ще получи продуцентската компания на майка си Jolie Pas, донесла за пет години приход от 116 млн. $. Близки до фамилията настояват, че огромното завещание е в символ на благодарност, защото само Мадокс поддържа майка си по време на нейния тежък бракоразвод с Брад Пит.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР