, за да получите Microsoft Office Professional 2021: доживотен лиценз

...
Коментари Харесай

Евтин и оригинален лиценз за MS Office и Windows - от €6 в Коледната разпродажба на Keysfan!

, с цел да получите Microsoft Office Professional 2021: пожизнен лиценз коства единствено €25,25. Купете повече, спестете повече – можете да изберете пакет от Office 2021 Pro 5PCs единствено за €13,65 всеки! С тази договорка ще получите Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote и други приложения за потребление вкъщи или на работа. Това е цялостен пакет, който се оправя с всички ваши бизнес и персонални потребности, с опция за евакуиране и инсталиране незабавно след покупката. След като извършите заплащането, ще получите личен код за активиране и указания за евакуиране по имейл, с цел да започнете да употребявате MS Office незабавно.

Доживотен Microsoft Office 2021 единствено за €13 , 65

Microsoft предлага да надградите системата си до версия на Windows, която към момента се поддържа. С Windows 10 или Windows 11 можете да извършите прехода елементарен и да получите ужасно преживяване. В най-ниската цена на Windows 10 е единствено €6,12/PC, което е и доста добър избор за коледен подарък!

Вземете автентичен Windows OS на цена от €6 , 12

Още версии : 62% отстъпка за Office и пакети ( ваучър : BKS62 )

50% отстъпка за други Windows версии ( ваучър : BKS50 )

Keysfan предлага също необятна селекция от, в това число игри от висок клас, антивируси, програмен продукт за видео-редактиране и разнородни други приложения. Можете да се възползвате от необикновено преференциални оферти за прочут програмен продукт като Ashampoo PDF Pro 3 или IObit Driver Booster 9 Pro.

Практични софтуерни принадлежности

Защо да изберете Keysfan?

Спестете пари: Можете да получите всяка версия на Windows или Office! Освен това ще получите всички най-нови актуализации на софтуера и сигурността от Microsoft.

Законност на лиценза: Изтегляте софтуера непосредствено от формалния уеб страница на Microsoft и по-късно употребявате получения от Keysfan код, с цел да го активирате. Продуктът е 100% автентичен. Лицензите на Keysfan са законни и Keysfan дава гаранция за всеки продаден лиценз.

Денонощна 24/7 поддръжка на клиенти: Когато купите някой от софтуерните пакети на Keysfan, вие имате право на услуги за поддръжка на клиенти, в случай че срещнете проблеми при инсталирането или потреблението на тези пакети. Keysfan обезпечава доживотно следпродажбено обслужване!

Безопасно: Keysfan е безвредна платформа за продажба на програмен продукт. Трябва единствено да купите ключа за активиране на лиценза от Keysfan, по-късно да изтеглите софтуера от формалния уеб страница и да го активирате с получения код. Така че софтуерът, който употребявате, е 100% безвреден и автентичен!

Добра известност: Със своите висококачествени артикули и чудесно следпродажбено обслужване, Keysfan има оценка 4,8 и рейтинг на доверие от 95% в TrustPilot, като е получил повече от 700 действителни отзива от купувачи.

Имейл за връзка :

спонсорирана публикация
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР