За да получим ковид сертификат, доказващ безопасна среда, покриваме 100

...
За да получим ковид сертификат, доказващ безопасна среда, покриваме 100
Коментари Харесай

Турски топ хотелиери във Варна: Оптимисти сме за предстоящия летен сезон! Покриваме 100 изисквания, за да гарантираме безопасна среда!

За да получим коронавирус документ, доказващ безвредна среда, покриваме 100 условия на Министерство на опазването на здравето и Министерство на туризма в Турция, споделиха за Varna24.bg топ хотелиери от най-големите вериги в Турция. Те гостуваха във Варна през миналата седмица за среща с туроператори и турагенти, с цел да договарят почивки за идния летен сезон. 

Бату, който е представител на хотелска верига " Гранада ", едни от най-луксозните хотели в региона на Анталия, споделя, че сектора там поставя големи старания, с цел да обезпечи безвредна среда на своите посетители. 

" Хотелите " Гранада " са добре познати на българския пазар, те са извънредно известни измежду почитателите на Турция и по-специално на Анталия. Това са един висок клас 5-звездни хотели, които са в действителност доста положително място за отмора.

Що се отнася до въпроса ви по какъв начин се отрази пандемията на сектора в Турция, нашите турски сътрудници вършат всичко допустимо, с цел да обезпечат безвредна и надежна среда за отмора на гостите от чужбина. Персоналът ни е съвсем 100% имунизиран, вземат се от ден на ден ограничения за хигиената в хотелите в Турция. Освен това всеки хотел е задължен да показа и отбрани коронавирус документ, въведен от Министерство на здравеопазването и Министерство на туризма в Турция.  Всеки хотел би трябвало да покрива 100 условия, с цел да има подобен документ и да може да се назова безвредно място за туризъм ", споделя Бату. 

Известен факт е, че в България един от главните проблеми на туристическия отрасъл всяко лято е неналичието на задоволително личен състав. Според шефа на " Гранада " в огромните хотелски вериги в Турция подобен проблем не съществува.

" Обикновено в хотелите в Турция няма проблем с личния състав, изключително в огромните хотелски вериги. При нас подбора на чиновниците е доста сериозен, по тази причина разполагаме с опитни хора, които от дълги години работят за нас. Всички те са наложително имунизирани към сегашния миг поради обстановката ", добави Бату. 

Той показа още, че е оптимист за предстоящия сезон и има вяра, че колкото повече хора се имунизират, Турция ще става все по-безопасна зона за пътешестване и обичайно българските туристи ще вървят на отмора там.

Репортер на медията ни се срещна и с Ирина Гуцова, представител на хотелите " Нирвана “ и " Кристал “ в Анталия, също измежду най-популярните първокласни 5-звездни хотели.  

Тя показа, че хотелите " Нирвана “ са известни със своята идея за здравословен метод на живот, имат ужасно многообразие от заведения за хранене и разнообразни типове варианти за хранене, подготвени да задоволят и най-големите искания. Според нея печелят гостите си и с опцията при тях да отсядат туристи с домашни любимци.

" Хотелите ни са ориентирани към клиенти, които водят деен метод на отмора с доста спортни интензивности, анимация, фитнес и всевъзможни спортни действия, проведени денем в хотелите. През лятото каним топ реализатори от целия свят, главно от Русия. Хотелите от веригата " Кристал " претърпяха цялостна реставрация. Има 3 хотела от веригата " Нирвана " и 18 хотела от веригата " Кристал ". Що се отнася до Варна, да, одобрявам доста града и не за първи път гостувам тук ", разяснява Ирина.

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР