За да покажем ние колко голяма работа сме, казват ПП,

...
За да покажем ние колко голяма работа сме, казват ПП,
Коментари Харесай

Борисов: Всички партии са в предизборна кампания, но вече и ние сме

" За да покажем ние какъв брой огромна работа сме, споделят Политическа партия, се отхвърляме от външен министър, само че всичко си остава по този начин, всички останали министри си остават наши. Това е преяждане с власт ", съобщи на брифинг във Варна водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Всички партии са в предизборна акция, само че към този момент и ние сме, активизираме се по структурите ", сподели още водачът на ГЕРБ.

" С този меморандум излиза, че Неправителствени организации стоят по-високо от партиите. Ако е по този начин, да си създадем Неправителствени организации, щом са толкоз положителни - да станат партии, да влязат в Народното събрание и да ни ръководят. В този документ се споделя да няма никой с изключение на ПП-ДБ и ГЕРБ при избора на регулатори, т.е. всички други жители, които са дали своят вот за Българска социалистическа партия и " Възраждане " се пренебрегват, а на тяхно място идват Неправителствени организации - Политическа партия и Демократична България действително ", добави Борисов.

" Цялото опазване на здравето е в Демократична България, цялата защита е в ръцете на Политическа партия. Те споделят, че Тагарев се оправя добре. В същото време българите си мислят, че сме залели Украйна с оръжие, а ние един болт не сме изпратили при решение от 8 декември. Изпълнителната власт не е свършила нищо ", сподели Борисов.

Източник: БГНЕС

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР