За да откриете вашите бариери, да опознаете истинската си личност

...
За да откриете вашите бариери, да опознаете истинската си личност
Коментари Харесай

През коя врата най-много те е страх да минеш? Отговорът ще ви покаже нещо изненадващо за вас самите!

За да откриете вашите бариери, да опознаете същинската си персона и положението си, деликатно прегледайте следните порти и изберете тази, който ви плаши най-вече, прочетете резултата си по-долу. Каква е същността на теста? Наистина е елементарно.

На фотографията има шест разнообразни порти и би трябвало да изберете тази, през която най-вече се страхувате да влезете.

Врата 1

Изоставена къща, няма подозрение, че вие ​​сте човек с доста мощна, интелигентна и аналитична личност, нямате проблем да виждате нещата такива, каквито са, постоянно поставяте полезностите си преди всичко и очаквате хората да бъдат като вас.

Вие сте построили прочувствени и духовни стени към себе си. Вие сте много недосегаем човек за другите и е мъчно да се доближи до вас.

От едната страна на вратата има светлина, което значи, че се пробвате да пробиете прочувствените си бариери.

Имате малко другари, само че тези другари са същински. Вашата просветеност ще отвори доста порти към нови работни места или бизнеси.

Единственото богатство, което желаете да намерите, е емоционалното или духовното задоволство.

Как ви се коства резултатът? Не забравяйте да напишете в мненията дали описанието дава отговор.

Врата 2

Стълби за мазе или таван, това просто значи, че желаете да сте свободни и да се забавлявате оптимално. Слизането по тези стълби символизира страха от погребение, вие безусловно се страхувате от гибелта и незнайното, че не знаете какво се крие оттатък.

Съкровището, което желаете, е положителното здраве, тъй че се грижете добре за себе си, с цел да живеете дълъг и здравословен живот. Можете да извършите това, като се храните здравословно и уравновесено, не е нужно да променяте метода си на живот, ходете 10 минути дневно, също така можете да извършите физически и душевен промени. Ти си просто човек, който обича живота.

Оставете вашето мнение за резултата в мненията.

Врата 3

Страхувате ли се от сняг, мразовит тунел? Много е евентуално да сте на стадий от живота си, в който търсите прочувствена топлота. Това значи, че може да се страхувате да не бъдете тъжни или разочаровани и даже значи, че се страхувате да останете сами.

В същото време ви считат за човек, който не понася съществени връзки и по-скоро обича независимостта и свободата.

Вие сте в най-хубавия стадий от живота си и знаете тъкмо какво желаете. Вие сте човек с огромна храброст и обичате своята самостоятелност и независимост.

Можем да кажем, че съкровището, което желаете да намерите в ледената пещера, е любовта, не е наложително да желаете различен сътрудник, може би ви липсва проявлението й в околните ви.

Какво мислите за резултата? Споделете в мненията.

Врата 4

Изоставената къща е безусловно най-лошият ви призрачен сън, тъй като къщата символизира любовта и сигурността . Вие сте великодушен, самоуверен и доста предан човек. Разпространено е схващането, че в изоставена къща ще намерите някои остарели движимости, които биха могли да бъдат скъпи и да дадат на вас и вашето семейство малко сигурност. Винаги се грижите за благополучието на околните си и им давате всичко, от което имат потребност. Освен това вие сте доста предан човек с огромно сърце, което малко хора могат да оценят.

Вашият боязън да преминете през същата тази врата на фотографията отразява страха ви, че никой няма да отвърне на вашата добрина и обич.

Оставете вашето мнение за резултата в мненията.

Врата 5

Страхувате ли се от този чудноват тунел?

Страхът от влизане в тунела значи, че имате потребност от мисли, страсти, хрумвания. Трябва да ги изясните. Трябва да оставите всичките си проблеми настрани и да намерите решения. Вие сте човек с огромно сърце и огромен разсъдък.

Това, което търсите и желаете да намерите като огромно богатство, е самочувствието, належащо е да изразите възприятията си, с цел да разрешите подозренията и проблемите си, не забравяйте, че нещата постоянно стават ясни в края на тунела.

Оставете вашето мнение за резултата в мненията.

Врата 6

Синята врата, заобиколена от вериги, е цвят, който съставлява цвета на небето и морето и също по този начин се свързва със непоклатимост. Вие сте доста продуктивни и постоянно постигате задачите си. Винаги се пробвате да си поставите доста съответни и доста сложни цели, знаете, че сте работлив човек и рядко изневерявате или мамите на работа.

Вие сте доста изобретателна персона с огромна просветеност за решение на всеки проблем. Винаги се стремите да давате най-хубавото от себе си и имате страховит водач в себе си.

Това постоянно е и вашата спънка. Вашите упоритости изместват всичко останало на назад във времето.

Оставете работата за малко и си починете, тъй като това е съкровището, което желаете да намерите.

Как ви се коства резултатът? Вашата персона дава отговор ли на описаното тук?

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР