За да откриете своя личен цвят си задайте въпроса: Кой е

...
За да откриете своя личен цвят си задайте въпроса:
Кой е
Коментари Харесай

Твоят личен цвят – какво разкрива за теб?

За да откриете своя персонален цвят си задайте въпроса:

" Кой е обичаният ми цвят? "

 01.0  01.1  01.2  01.3

Отговорете на въпроса в този момент, преди да четете по-нататък.

 02

Не мислете за това, дано бъде импровизиран отговор и приемете първият цвят, който ви идва мислено и не го анализирайте авансово.

Именно този несъзнателен избор на цвят споделя доста за личността, по какъв начин действа и по какъв начин другите гледат на нея. Цветът е средство за разшифроване на държание, черти на характера, както и на физически, умствени, прочувствени и духовни положения. Той отразява метода, по който възприемате света, демонстрира вашите мощни и слаби страни, уязвимостите ви, най-дълбоките ви потребности, както и по какъв начин приемате провокациите в живота.

Ако имате два еднообразно обичани цвята, прочетете информацията на двата, с цел да разберете изцяло себе си и какво е това, което ви стимулира.

 03

Вашият цвят може да е този, който ви вълнува най-вече и ви кара да се усещам жив, когато го видите. Той постоянно е преобладаващият цвят в аурата ви.

 04

Някои от нас трансформират обичаният си цвят един път или повече пъти през живота си, до момента в който други имат един непрекъснат. Някои избират друг цвят за известно време, според от техните потребности по това време, само че се връща към първичния си обичан, когато са изпълнени тези характерни потребности.

За тези от вас, които не мислят, че имат персонален цвят, погледнете облеклата, които носите и метода, по който сте избрали да декорирате вашия дом или офис. Един или повече от повтарящите се цветове отразяват личността и най-дълбоките ви потребности. Независимо дали ви харесват или не толкоз, те са определени от личния ви житейски опит, както и от потребността ви от качествата на тези цветове.

 05

Ако сте трансформирали персоналният или обичания си цвят, пробвайте се да идентифицирате събитията към живота си по това време, защото новия ви цвят ще отрази качества, които би трябвало да привлечете в живота си, като ви помогне да се справите с тези условия.

Какво значи вашият обичан цвят и каква персона демонстрира, че сте?

Въпреки че единствено един цвят не може да покаже всички черти на характера и личността, вие ще откриете себе си в описанието.

ЧЕРВЕНО:

 3.0  3.1  3.2  3.3

Ако обичаният ви цвят е червен, вие сте насочени към деяние с дълбока потребност от физическото осъществяване и желаете да изпитате живота посредством петте сетива.

Червеният цвят е цветът на силата, пристрастеността и действието. Този цвят е топъл и позитивен, обвързван с нашите най-физически потребности и нашата воля за оцеляване. Той излъчва мощна и мощна мъжка сила.

Червеното е енергизиращ цвят. Възбужда страстите и ни стимулира да предприемем дейности.

 

ОРАНЖЕВО:

 4.0  4.1  4.2  4.3

Ако оранжевото е обичаният ви цвят, вие имате огромна потребност от това да бъдете с хора, с цел да поддържате връзка с тях и да бъдете признати и уважавани, като част от групата. Вие също имате потребност от провокации в живота си, без значение дали те ще са физически или обществени.

Оранжевият цвят е цветът на обществената връзка и оптимизма. От негативна позиция този цвят значи и е знак на скептицизъм и несериозност.

 

ЖЪЛТО:

 5.0  5.1  5.2  5.3

Изборът на жълт цвят за обичан значи, че имате потребност от дълбока логическа поредност във всекидневния си живот. Хората избрали този цвят имат нужда да показват своята характерност благодарение на логиката и мозъка. Те са вдъхновяващи хора и основатели на нови хрумвания.

В логиката на психиката жълтият цвят е цветът на интелекта. Той е оптимистичен и радостен. Въпреки това, той приказва за неспокойствие, сдържаност и безволие.

 

ЗЕЛЕНО:

 6.0  6.1  6.2  6.3

Ако зеленият цвят е вашият любимец, вие имате дълбока потребност да принадлежите на някого, да обичате и да бъдете обичани, да се чувствате сигурни и предпазени. Вие имате нужда от приемане и самопризнание за ежедневните неща, които вършиме за другите - за вас просто " благодаря " е извънредно нужно, само че и задоволително.

Зеленото е цветът на равновесието и растежът. Този цвят може да значи и собственическо възприятие, като отрицателна страна.

 

СИНЬО:

 7.0.0  7.1  7.2  7.3

Любителите на синьото са хора с дълбока нужда да намерят вътрешен мир и истина, те държат да живеят живота си съгласно техните идеали и вярвания, без да се постанова да трансформират своята непреклонна позиция за нещата, с цел да задоволят другите.

Синьото е цветът на доверието и мирът. Той приказва за преданост и честност, само че и за консерватизъм.

 

ИНДИГО:

 8.1  8.2  8.3  8.4

Индигото е цветът на любовниците. Тези хора, чиито обичан цвят е индигото имат потребност да усещат естетика, да бъдат едно с вселената. Любителите му имат нуждата да бъдат признати от другите.

Индигото е цветът на интуицията. Той значи идеализъм и конструкция, даже и податливост към пристрастяване.

 

ЛИЛАВО:

 9.0.0  9.1  9.2  9.3

Ако лилавото или виолетовото е обичаният ви цвят, вие имате потребност от дълбока прочувствена сигурност, с цел да създадете ред и съвършенство във всички области на живота си, в това число и в духовния. Също по този начин, може да имате дълбока потребност да предизвиквате или участвате в филантропични планове, да оказва помощ на другите в потребност.

Лилавото е цветът на въображението. Той значи творчество и индивидуализъм, само че от време на време и незрялост.

 

РОЗОВО:

 10.0.0  10.1  10.2  10.3

Ако вашият персонален цвят е розовия, вие имате дълбока потребност да бъдете признати и обичани абсолютно.

Цветовата логиката на психиката на розовото е безусловна обич и грижовност. Любителите на този цвят могат да бъдат и незрели, глупави, само че и доста женствени.

 

ТЮРКОАЗ:

 11.0  11.1  11.2  11.3

Ако тюркоазът е обичания ви цвят, то най-дълбоката ви нужда е да създадете прочувствено равновесие в живота си, с цел да можете да изразите своите очаквания и фантазии, без значение какъв брой идеалистични могат да бъдат те и да извършите собствен личен метод на живот по силата на личните ви условия.

Цветовият смисъла на тюркоаза е връзката и изясненост на мозъка. Той също може да показва непрактичност и идеализъм.

 

ЦИКЛАМА:

 12.0.0  12.1  12.2  12.3

По смисълът на цветовете, цикламата е цвета на универсалната естетика и прочувственото равновесие. Той е нравствен, само че и удобен, предизвиква здравия разсъдък, с уравновесен взор върху живота.

 

КАФЯВО:

 13.0.0  13.1  13.2  13.3

Любителите на кафявото имат дълбока нужда за безвредна, сигурна, лесна и комфортна за битие среда, с поддържащо семейство и другари.

Кафявият цвят е сериозен, крепко затвърден за земята цвят, символизиращ почвата, който значи сигурност и запазване на материалното благосъстояние.

 

ЧЕРНО:

 14.0.0  14.1  14.2  14.3

Хората фенове на черното имат потребност за власт и надзор, с цел да защитят личната си прочувствена неустановеност.

Черното е цветът на скритото и непознатото, създавайки атмосфера на загадъчност. Тези хора държат нещата бутилирани вътре в себе си, скрити от света.

 

БЯЛО:

 15.0.0  15.1  15.2  15.3

Ако бялото е персоналният ви цвят, то най-дълбоката ви нужда е за елементарност в личния ви живот. Да бъдете самостоятелни и да разчитате на себе си, с цел да не би трябвало да зависите от някой различен, за вас е от изключителна значимост.

Бялото е цвят на цялост и непорочност, той е цветът на съвършенството. Цветовият смисъл на бялото е непорочност, целокупност и комплектност.

 

СИВО:

 16.0.0  16.1  16.2  16.3

 

Ако сивият цвят е вашият обичан, то вие сте хладни, консервативни, изпълнени с вяра хора. Вие сте склонни да съдействате в сложни обстановки, единствено с цел да запазите мира и спокойствието.

От позиция на логиката на психиката на цветовете, сивото е цветът на компромиса - този цвят не е нито черен, нито бял, той е преходът сред две лица, както е сред двата цвята.

 

СРЕБРО:

 17.0.0  17.1  17.2  17.3

Ако среброто е обичаният ви цвят, вие сте подсъзнателен и умен човек и имате мощна връзка с по-високо духовно упътване.

Сребърният цвят носи сила обвързвана с луната, приливите и отливите - той е течност, емоционалност, сензитивност и тайнственост.

Цвят сребро е с женска сила ; тя е обвързвана с луната и приливите и отливите на приливите и отливите - това е течност, прочувствена, сензитивна и загадъчна.

 

ЗЛАТО:

 19.0.0  19.1  19.2  19.3

Хората с обичан цвят злато излъчват харизма, мощно изразена персона и характерност, като карат другите да се усещат спокойни и ценени в тяхната компания.

Златото е цветът на триумфа, достижението и триумфа. Свързан е с обилие и благополучие, разкош и качество, авторитет и изисканост, стойност и грациозност.

Психологията на злато допуска, както материално благосъстояние, по този начин и разсипничество.

 06

Трябва да се опитате да включите една дребна част от вашите цветове, които харесвате в живота си, като ги употребявате в облекла или в дома си, с цел да помогнете за балансирането на силата си. Отхвърляйки цели цветове може да създадете дисбаланс в живота си. Винаги използвайте малко количество от другите цветове, а с обичаните си вие запазите силата и държанието си уравновесени.

 

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР