За да отиде в работното си място, ставал в 4

...
За да отиде в работното си място, ставал в 4
Коментари Харесай

Замръзнахме! Вижте Какво Е Казал Росен На Шефа Си За Кети, Дъщеря Й Нанси И Неделчо! Това Обяснява Всичко! Искал Е Да Ги

За да отиде в работното си място, ставал в 4 часа и вървял пешком. Ходел с огромна раница и дребна чанта и постоянно с револвер. „ Обяснява ми какво е ял, когато е бил в легиона, какво е правел там. В средата на годината показа за връзката си с Кети. Той й помагал. Жената чистела къщи.

Виждал съм я веднъж в центъра. Имаха връзка. Откакто се скараха през ноември-декември, Росен стартира да става по-особен. Не зная за какво се скараха. Може би е желала да се разделят. После си пишеха единствено по вайбър. Той доста я обичаше, единствено за нея говореше ”, сподели още той пред bTV.

„ За връзката им знаеше щерка й Нанси, и с нея си пишеше по вайбър. Заканваше се на мъжа й Неделчо, тъй като той доста тормозел Кети. Казваше, че ще върви да се разправя с него ”, добави Драгомир. „ На 1 януари пристигна да ме види. Нищо не ми сподели, естествен беше. Каза, че брат му е умрял.

Пихме по една бира и си потегли,. Драгомир е завел служителите на реда до къщата, която обитавал Росен в Луково. Изпуснали го за 1 час. Лаптопът му бил още включен. Напълно е допустимо Росен да е умъртвил и шестте си жертви ”, съобщи мъжът. Междувременно bTV заяви, че откритото в изоставена сграда тяло сигурно е на шесторния палач. То бе намерено от патрул на военна полиция към 14:30 часа в изоставена сграда. Полицаите са открили вътре мъж с револвер в ръка – берета със заглушител.
Tags: ОЩЕ ЗА МАСОВОТО УБИЙСТВО В НОВИ ИСКЪР
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР