За да отбележите края на Сухия януари, една верига пъбове

...
За да отбележите края на Сухия януари, една верига пъбове
Коментари Харесай

Веригата пъбове раздава безплатни халби Гинес тази седмица – вижте пълния списък с места

За да отбележите края на Сухия януари, една верига пъбове предлага безвъзмездни халби Гинес – само че нямате доста време да поискате it.

Flaming Grill, който е част от Greene King, раздава гратис Гинес или 0% Гинес на клиенти, които се записват в техния имейл лист преди 2 февруари. След като се регистрирате, би трябвало да получите баркод на ваучер по имейл, който ще ви разреши да поискате.

Ваучерът може да бъде осребрен на участващи места в цялата страна по време на постоянното работно време. Сайтовете на Scottish Flaming Grill обаче не оферират договорката. Можете да употребявате ваучера единствено един път - тъй че не можете да го заемете на приятеля си, откакто сте получили халбата си - и би трябвало да бъде показан на бармана, когато вършиме поръчката.

Също по този начин няма да можете да го употребявате, в случай че поръчате в приложението за поръчка и заплащане на Greene King. Офертата е налична единствено в Гинес, само че в случай че известният ирландски стаут ​​не се предлага на чешма във вашия регион, тогава ще...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР