За да отбележи нов етап в историята на Peugeot и

...
За да отбележи нов етап в историята на Peugeot и
Коментари Харесай

Peugeot се електрифицира през 2019 и променя слогана си

За да означи нов стадий в историята на Peugeot и прехода към електрификация на всички свои модели от 2019 година, марката стартира нов слоган на марката: MOTION & e-MOTION.



Въведен през 2010 година, с цел да означи 200-ата годишнина на Peugeot, слоганът MOTION & EMOTION акцентира позицията на PEUGEOT по въпросите на автомобилната промишленост и по новите решения за подвижност, както във връзка с продуктите, по този начин и на услугите. Посланието ускорява алхимията в работата на инженерите и дизайнерите, която характеризира марката от 1810 година насам, и показва концепцията, че за Peugeot страстта постоянно ще остане същността на прекарването зад кормилото.

Добавянето на електрическо " e " със зелен и наследник двуцветен искра в този момент символизира позицията на Peugeot по основите провокации на енергийния преход. MOTION & e-MOTION към този момент подписа информационните акции на концептуалния модел Peugeot e-Legend и технологията PHEV, внедрена в края на годината при Peugeot 3008, 508 седан и 508 SW.

В Женева през 2019 година лъвът, символизиращ горделивост, мощ и предимство, ще оживее със зелени и сини двуцветни светлинни резултати и отблясъци по плавните му, изваяни повърхности. Брандът проектира себе си в ерата на енергийния преход и електрификацията на нейната емблема го показва още един път.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР