За да оформите веждите си правилно, трябва да спазвате няколко

...
За да оформите веждите си правилно, трябва да спазвате няколко
Коментари Харесай

Как да оформим веждите си сами с конец

За да оформите веждите си вярно, би трябвало да спазвате няколко правила, с цел да сте сигурни, че арките ви ще наподобяват безупречно и ще можете да избегнете всевъзможни козметични неуспехи. На първо място, не забравяйте да отстранявате единствено непотребните косъмчета под долната линия на веждите. Изскубвайте единствено обособени косъмчета, растящи над горната линия на веждите. Не забравяйте обаче да не нарушавате естествената форма на веждите си. Прекомерното изскубване на горната линия на веждите може да докара до неправилни пропорции, асиметрия на веждите и противоречие на веждите с формата на лицето ви. За страдание грешките, позволени при оформянето на горната линия на веждите, мъчно се поправят по-късно.

Премахването на нежеланите косми благодарение на конец става все по-търсено. Той може както да го пресече, по този начин и да го извади от корена, освен това без болежка.

Специалната техника, при която се прави спираловидно извъртане на памучен конец в две влакна и оформянето на триъгълник, произлиза от Индия. Чрез нея всеки косъм или даже цяла линия, могат да се извадят безпроблемно. Това намалява до някаква степен окосмяването в съответната зона и води до изтъняване на косъмчетата, които изникват по-късно. Ефектът от процедурата трае сред 2 и 3 седмици.

Обикновен конец (за предпочитане памучен) се усуква към нежелания косъм и с негова помощ, косъмът се изтръгва от корен. Конецът се връзва на кръг, пресуква се леко и с малко тренировки се употребява за изскубване на космите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР