За да обясня какво се случи с ролята на министър

...
За да обясня какво се случи с ролята на министър
Коментари Харесай

„Фарсичният министър на хората с увреждания Тори Обратен завой показва това, което вече знаем – те не ги интересува“

За да обясня какво се случи с ролята на министър на хората с увреждания през последните 24 часа, дано ви дам една концепция за това по какъв начин мина денят ми през вчерашния ден.

Късно вечерта в сряда подадох истинската си колона за това по какъв начин нямаме министър, откакто Риши Сунак направи Том Пърсглоув от „ жилетката за пронизване “ първия министър на законната миграция. До четвъртък сутринта към момента нямахме вести. Тогава в 13:00 през вчерашния ден номер 10 удостовери пред ITV, че ролята ще бъде анулирана и отговорностите ще бъдат дадени на различен министър.

Така че това беше, най-сетне удостоверение на това, което към този момент знаехме - торите не ги интересува за нас. Редактирайте парчето, променете го на удостоверение какъв брой доста ни ненавиждат, свършете работата за Коледа - отлично, Рач. Но не за дълго.

Необявяването провокира безспорен ужас, като всички - от деятели с увреждания и благотворителни организации, до опозицията и даже параолимпийците осъдиха решението. Така че представете си шока на всички – и почтено казано...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР