За да не се налага занапред на премиера Борисов да

...
За да не се налага занапред на премиера Борисов да
Коментари Харесай

Наръчникът за извинения на Бойко

За да не се постанова отсега нататък на премиера Борисов да се поти пред искащите пояснение медии за този или оня проблем, ние напълно безкористно му изготвихме един „ Наръчник за извинения “. Така занапред нататък, по която и щекотлива тематика да се пробват да го хързулнат  наглите публицисти или депутати от опозицията, той постоянно ще може да назове съответен провинен.

Ето го и самия справочник:

Проблем: Високите сметки за парно

Виновник: Хан Аспарух

Аргумент за виновността му: Ако преди хиляда и недостатък години, не го бе домързяло да пътува, можеше вместо да забива копието си по тези подвластни на суровата зима земи, да отиде малко по на юг, където въобще нямаше да ни би трябвало парно.

Проблем: Скъпите яйца по Великден

Виновник: Великденският заек

Аргумент за виновността му: Силата на дедуктивната мисъл ни докара до следите на този отракан дългоух търгаш, който всяка година ловко се възползва от празничната нервност, с цел да надува изкуствено цената на великденските яйца. Според легендата един от знаците на богинята на плодородието Еостра била красива птица, която един ден се трансформирала в заек. Но защото заекът останал с душа на птица, той траял да снася шарени яйца. Ето го и претекста му да желае скъпи яйца на пазара!

Проблем: Отказът на Европа да ни пусне в Шенген

Виновник: Цар Симеон Велики

Аргумент за виновността му: Ако великият български държател бе съумял при опитите си за завладяване на Константинопол, по-късно цяла Европа изглеждаше комфортна за завладяване и през днешния ден въобще нямаше да има шенгенски граници.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР