За да не бъде застрашен животът им, трябвало да действат

...
За да не бъде застрашен животът им, трябвало да действат
Коментари Харесай

Сестри близначки, които тежали 266 и 274 кг, отслабнали до неузнаваемост

За да не бъде заплашен животът им, трябвало да работят незабавно!

Днес в svobodnazona.com ви описваме историята на две сестри, които тежали над 250 кг. Успели ли са да го преодолеят? Да забележим.

От деца Кенди и Бранди борили напрежението с храна. Момичетата от самото начало страдали от липса на внимание от страна на родителите си и намирали разтуха в сладкишите, поради което се пристрастили към тях.

 сестри-близначки

С течение на времето майката и бащата започнаха да дават бърза и нездравословна храна на децата, това им спестявало време, тъй че децата да не пречат на родителите си да правят своите си неща.

Разбира се, този жанр на хранене довел до отрицателни последствия. И първите компликации почнали още в учебно заведение, когато жестоки съученици почнали да се подиграват на сестрите. В тийнейджърството всяко момиче към този момент тежало повече от 100 кг и най-лошото е, че тежестта им продължавало да пораства.

 дебели-сестри

По-късно Кенди и Бранди имали спор с родителите си и девойките се преместили да живеят настрана от тях. Започнали самостоятелен живот, който, за жалост, не се отразил по никакъв метод на диетата им.

Сестрите си намерили работа като продавачи, с цел да се устоят, само че килограмите им не намалели. Всяка се хранела не по най-хубавия метод – бързо хранене, сладкиши и пиянство на сладка сода. С течение на времето девойките към този момент не можели да вървят на работа поради тежестта и станаха допустимо най-неподвижни.

Кенди и Бранди се сдобили със здравословни проблеми.

 жени-отслабване

Когато тежестта на всеки почнало да надвишава 250 кг, те решили да потърсят помощ от известното телевизионно предаване „ Аз тежа 300 кг “.

Така почнал дългия и сложен път на битка за здравето. Най-добрите експерти се занимавали със сестрите – диетолог им предписал режим, а психолози почнали да работят с тях.

 дебелани-във-фитнес

С течение на времето всяка сестра следвала своята цел – да отслабне. Теглото почнало да пада. Но по медицински аргументи те трябвало да понижат и стомасите си. Бранди понесла леко тази интервенция, а Кенди съвсем загуби живота си поради едва сърце, само че най-после въпреки всичко оживяла.

 отслабнали-сестри

Шоуто към този момент от дълго време е завършило, а девойките не престават да наблюдават здравето си – вървят на фитнес и се хранят вярно. Бранди даже срещнала любовта, омъжила се и родила бебе.

 жена-с-анцуг

Кенди не бърза да се омъжва, възнамерява да пътува доста и желае да се наслаждения изцяло на новия си живот.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР