За да не бъде ежедневието ви белязано от заболявания като

...
За да не бъде ежедневието ви белязано от заболявания като
Коментари Харесай

Гастрит, киселини, диария и запек – дядо Влайчо ги мори само с една чудодейна билка (Рецепта)

За да не бъде всекидневието ви белязано от болести като гастрит и язва, или други стомашни проблеми, ползвайте рецептата на фамозния български билкар и ясновидец дядо Влайчо. Основно билкарят предлага потреблението единствено на единствена билка, а при по-тежки случаи, или за по-бърз резултат, билката може да се комбинира и с други лечебни треви. И двете предписания ще поместим в края на публикацията.
Нека напомним кой е дядо Влайчо и за какво неговите препоръки и предписания би трябвало да се съблюдават и следват.
Дядо Влайчо е роден като Влайчо Жечевв село Коньово, Новозагорско. Умира през 1981 година на 84 години. Народът го назовава Безсребреник, тъй като не взимал пари за лекуване или с цел да гадае на хората.
Предсказанията на дядо Влайчо са били доста точни. Добър, въпреки и малко чудноват, той е оказал помощ на хиляди хора да се излекуват или да намерят пътя си в живота. Преди време www.lekuva.net разгласява рецептата за мехлема, който лекува всичко. Тя беше предоставена от нашата читателка Иванка Станева от София, чиято баба е употребила мазилото през целия си живот.

В нашия уебсайт има разнообразна информация за лекуването на разнообразни болести, било посредством предписания от националната медицина, или посредством препоръки от известни лекари. Затова е любопитно да разберем какво би споделила науката за рецептата на дядо Влайчо. Убедени сме, че по този начин поднесена, информацията става още по-обективна. Проблемите с червата идват в най-неподходящия миг. Причината за раздразнителната болежка в червата или стомаха може да бъде многообразие от болести, тъй че не отлагайте визитата при лекаря. Особено в случай че болката е систематична.
Проблеми с храносмилането
Нашата храносмилателна система сама по себе си е доста мощен механизъм, само че от време на време се проваля. Ето за какво, преди всичко, с цел да се успокои буйния стомашно-чревен тракт, доста гастроентеролози предлагат съблюдаване на диета и систематичната приложимост на билков чай ​​от мента. Ментата е и главната билка в рецептите на дядо Влайчо.

За да се даде на храносмилателния тракт опция да се възвърне, е належащо да се подготвя храната по този начин, че да не хваща кора, поучава националния врач. Подобно е и мнението на лекарите, които поучават да се одобряват леки, зеленчукови ястия, по опция с по-малко добавена сол.
Солта освен задържа течността в тялото, само че има и провокиращ резултат върху стомаха. Също по този начин би трябвало да си организирате система за отчасти хранене: да ядете 5-6 пъти дневно на дребни порции. Общият брой на калориите не би трябвало да надвишава 3000 дневно. Трябва да спрете потреблението на ръжен самун, мастни меса, пикантни сосове и маринати.
Тази напитка би трябвало да се употребява при започване на деня от всеки, който страда от стомашна язва. За приготвянето й в 200 гр. топло мляко се прибавя към 5 гр. невен, още толкоз суха мента, маслиново масло и същото количество мед. Всичко това се смесва, прецежда се и се пие един час преди закуска. Комбинацията от мед, мляко и масло ще защищити стените на стомаха от увреждане, ще помогне да се лекуват остарели язви и да се предотврати появяването на нови рани.
Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е диети и средства от националната или различната медицина, се консултирайте със своя доктор!
Източник lekuva.net

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР