За да може вродената ти интуиция да ти бъде наистина

...
За да може вродената ти интуиция да ти бъде наистина
Коментари Харесай

Как да настроиш шестото си чувство?

За да може вродената ти вътрешен глас да ти бъде в действителност потребна, би трябвало първо да се настроиш на такава вълна.
Ако се чудиш какво да правиш в дадена обстановка, показа си, че близка другарка се намира в същото състояние. Помисли си какво би я посъветвала да направи. Внимателно наблюдавай протичащото се към теб. Голямо преимущество е да имаш доверие в себе си.
За да настроиш шестото си възприятие, би трябвало да си любопитна. Дръж се в това отношение все едно си дете – слушай, гледай, чувствай и възприемай. Интересувай се от безусловно всичко в своя живот.
Също по този начин е значимо да визуализираш. Този развой ти оказва помощ да се свържеш със своята вътрешен глас. Това е самобитен канал, който може да настроиш по метода, по който желаеш.
Тялото постоянно изпраща сигнали още преди мозъка и те доближават до теб по-бързо. Вслушай се в тях!
Откажи се от своите ограничавания. Те са трудности, пречещи на инстинкта ти да работи вярно. Такива ограничавания са са: негативизъм, скептицизъм, предубеждения, неустановеност, подозрения в себе си, ниска самокритика... Помисли какво ще направи едно осемгодишно дете, в случай че е на твое място. Децата уцелват вярното решение по-лесно, тъй като се усещат неограничени и свободни.
Започни да възприемаш посланията на инцидентните неща в живота. Бързо ще схванеш, че надали са случайни…
Отвори съзнанието си и признай пред себе си, че имаш вътрешни качествата. Само по този начин интуитивните послания ще могат да доближат до теб.
Бъди оптимист! Негативното е просто един непотребен товар, позитивното извиква положителни събития в живота ти.
Приеми това, което усещаш, без значение дали ти харесва или не. Интуицията няма по какъв начин да бъде ръководена, просто би трябвало да я оставиш да те води, без да се страхуваш от това!
Важно е също да се научиш да различаваш своите стремежи от интуитивните си интуиции.
Канали на интуицията
Счита се, че каналите на интуицията са три.
 Зодиакалните знаци, които безусловно могат да прочетат МИСЛИТЕ ви! Зодиакалните знаци, които безусловно могат да прочетат МИСЛИТЕ ви!
Не ви ли се желае от време на време да имате силата да разберете какво става в нечия глава? Да, всички го вършим! Но единствено някои късметлии са спос...
Кинестетичен: Вероятно ти се е случвало да не харесаш някого въобще, или пък противоположното - да се чувстваш по този начин, като че ли се познавате доста от дълго време. Интуицията в тази ситуация работи посредством физическите чувства. Те могат да варират от най-приятните до най-неприятните.
Звуков: Този вид предусещане е общоизвестно, като че ли интуиция ти споделя нещо или ти сочи верния път. Посланията тук са вербални. Това е вътрешният ни глас, който ни поучава в всекидневието.
Визуален: На всеки неведнъж му се е случвало да е изцяло сигурен, че е прав за нещо, даже и когато всички към нас или дори самите условия сочат тъкмо противоположното! Става въпрос за онази твоя, по детски наивна страна. Може да се съпостави с това да видиш протичащото се пред очите си – това се случва като на лента и е толкоз реалистично, че започваш да вярваш в него.
Подсъзнанието на всеки не стопира да събира дребни следи, които обаче съзнанието е некомпетентно да види
Интуитивни сме с помощта на това, че нашият мозък се състои от три елементи. Всяка част извършва своя функционалност.
 Телепатия, ясновидство, телекинеза или шесто възприятие Телепатия, ясновидство, телекинеза или шесто възприятие
Сигурно най-малко един път сте имали възприятието, че нещо несъмнено ще се случи или че ще стане по избран метод и то в действителност става по този начин. Ше...
Рептилов комплекс в действителност съставлява най-първичната животинска и част от мозъка, която е несъзнателна. Благодарение точно на нея дишаш, огладняваш, спи ти се и изпитваш полов нагон. Всички животни също усещат тези неща!
Лимбичната система е обвързвана с прочувствената просветеност. С тази част от мозъка си учиш нови неща, създаваш си мемоари, чувстваш и успяваш контролираш страстите си.
Неокортекс е най-креативната ти страна, твоето въображение. Точно тук се развива интуицията. Покрива и двете полукълба на мозъка.
Мъжко или женско качество е интуицията?
Женската вътрешен глас е по-позната, само че въпреки всичко всички сме интуитивни. Наистина дамите са по чувствителни, възприемчиви и са по-дълбоко свързани със своята прочувствена страна, само че въпреки всичко интуицията е и мъжко качество.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР