За да може да прави човек независим избор, той трябва

...
За да може да прави човек независим избор, той трябва
Коментари Харесай

Кирил Петков: Сменихме целия борд на Булгаргаз, защото нямаме време за губене

За да може да прави човек самостоятелен избор, той би трябвало да има личен запас.

Европа би трябвало да има личен потенциал, с цел да има градивно надграждане, съобщи министър председателят Кирил Петков по време на първото издание на Годишния конгрес на за хрумвания „ Стълбището” в коментар на протичащото се сред Русия, Украйна и НАТО.

Може да желаеме доста неща, само че не би трябвало да забравяме каква е крайната цел. Докато запазим българското достолепие, да запазим и добросъседството. На Балканите би трябвало да спре да се мисли националистически, би трябвало да стартираме да мислим за района. Докато се опитваме да заграждаме земята, не трябва да забравяме къде се намираме, сподели още Петков във връзка връзките сред районен съд Македония и България.

Проблемите са си проблеми, ние би трябвало да работим по тях, уточни още министър председателят. Той съобщи, че не се пренебрегват проблемите, а задачата е да се решат в по-конструктивна среда.

Не можем да бъдем второкласен съдружници в НАТО и Европейски Съюз. Трябва да имаме всички идентични права, съобщи още Кирил Петков.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР