За да мога да дискутирам от коя партия ще съм

За да мога да дискутирам от коя партия ще съм ...

Д-р Симидчиев за зелените коридори: Не бива едни хора да бъдат ваксинирани за сметка на други

"За да мога да дискутирам от коя партия ще съм кандидат за депутат, трябва да излязат списъците. Няма да съм в списъците на ГЕРБ, но ще коментирам, когато стане факт. Няма значение от коя партия ще бъда, а какви позиции ще отстоявам". Това заяви в предаването "Тази неделя" по Би Ти Ви пулмологът д-р . Той отказа да говори повече по темата, преди утре или във вторник да бъде обявен официално.
"Планът и структурата, по която правим ваксинацията, е важна. Не бива едни хора да бъдат ваксинирани за сметка на други", каза той по повод новопристигналите ваксини и т.нар. зелени коридори, които осигуриха имунизация на всеки желаещ, без значение дали спада към рисковите групи за коронавируса.

Д-р Симидчиев: Вирусът устойчиво расте, дано не стигнем стария пик Д-р Симидчиев: Вирусът устойчиво расте, дано не стигнем стария пик
"Колегите от партиите видяха, че темата здравеопазване е много ключова. То не може да бъде правено единствено и само от политици, трябв...
Според д-р Цветеслава Гълъбова, директор психиатричната болница в София, през всичките месеци на пандемията хората, които я управляват, изпращат разнопосочни послания и това обърква гражданите. От медицинска гледна точка отварянето на заведенията на 1 март е рисково, заяви д-р Симидчиев. А д-р Гълъбова коментира, че с удоволствие би отишла в понеделник на ресторант. "Не разбирам защо обвиняват хората, че искат да се забавляват. Това е нормално. Психическото здраве на нацията е много влошено", каза тя.

Източник: actualno.com