За да мога да дискутирам от коя партия ще съм

...
За да мога да дискутирам от коя партия ще съм
Коментари Харесай

Д-р Симидчиев за зелените коридори: Не бива едни хора да бъдат ваксинирани за сметка на други

" За да мога да разисквам от коя партия ще съм претендент за народен представител, би трябвало да излязат описите. Няма да съм в описите на ГЕРБ, само че ще разясня, когато стане факт. Няма значение от коя партия ще бъда, а какви позиции ще не отстъпвам ". Това съобщи в предаването " Тази неделя " по Би Ти Ви пулмологът доктор. Той отхвърли да приказва повече по тематиката, преди на следващия ден или във вторник да бъде разгласен публично.
" Планът и структурата, по която вършим имунизацията, е значима. Не бива едни хора да бъдат имунизирани за сметка на други ", сподели той във връзка новопристигналите ваксини и така наречен зелени коридори, които осигуриха имунизация на всеки искащ, без значение дали спада към рисковите групи за ковид.
 Д-р Симидчиев: Вирусът стабилно пораства, нека не стигнем остарелия пик Д-р Симидчиев: Вирусът стабилно пораства, нека не стигнем остарелия пик
" Колегите от партиите видяха, че тематиката опазване на здравето е доста основна. То не може да бъде правено само и единствено от политици, трябв...
Според доктор Цветеслава Гълъбова, шеф психиатричната болница в София, през всичките месеци на пандемията хората, които я ръководят, изпращат разнопосочни послания и това обърква жителите. От здравна позиция отварянето на заведенията на 1 март е рисково, съобщи доктор Симидчиев. А доктор Гълъбова разяснява, че на драго сърце би отишла в понеделник на ресторант. " Не разбирам за какво упрекват хората, че желаят да се забавляват. Това е обикновено. Психическото здраве на нацията е доста влошено ", сподели тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР