За да живеeтe пълноценнo, има неща, които никога не трябва

...
За да живеeтe пълноценнo, има неща, които никога не трябва
Коментари Харесай

11 неща, които никога да не правите заради мъж

За да живеeтe пълноценнo, има неща, които в никакъв случай не би трябвало да вършиме поради един мъж. Дори това да е самият Брад Пит/ Александър Скарсгард/ Брадли Купър…

Любовта е мощна мощ и има заплаха някой да ви завърти главата и да ви влезе под кожата до полуда, само че никога това не би трябвало да диктува всяко ваше деяние. Разбира се, любовта значи да си подготвен да даваш от себе си и това е в действителност красиво и окриляващо чувство. Но всяка жена би трябвало да знае къде е границата сред здравословното отдаване и компромиса и това да загубиш характерността и достолепието си поради различен.

А и един мъж, в случай че същински ви обича, в никакъв случай не би изискал да заличите себе си и правилата си.

Ето за какво, в една пълноценна връзка, в никакъв случай не би трябвало да жертвате следните неща:

1. Не се отхвърляйте от фантазиите си

Ако постоянно сте желали да станете учителка, станете. Не позволявайте на мъжа до вас да ви разубеди. Не би трябвало да избирате сред вашия мъж и вашите фантазии. Ако има обич посред ви, то двамата ще можете да осъществите тези фантазии.

2. Не жертвайте морала си

Всеки има друг морал и няма нищо неприятно в това. Вашата половинка би трябвало да почита вашите разбирания, а не да се пробва да ги трансформира. Ако той ви притиска да вършиме компромис с най-базисните си полезности, може ли подобен човек да е сродната ви душа?

Само тъй като мъжете харесват моделите на Victoria’s Secret, не значи, че вие би трябвало да сте като тях. Ако индивидът до вас ви загатва да минете на диета, да промените метода си на обличане или да си сложите силикон, то той несъмнено не е за вас.

4. Не подценявайте приятелите си

Всеки ще се съгласи, че през днешния ден времето в никакъв случай не стига. Въпреки това, не може да прекарвате цялото си свободно време с мъжа до вас. Вашите другари и семейство имат потребност от вас тъкмо толкоз, колкото и преди. А и точно те ще са хората, на които да се облегнете, в случай че връзката ви не потръгне.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР