„За да извършат такава операция, руските нашественици обявиха началото на

...
„За да извършат такава операция, руските нашественици обявиха началото на
Коментари Харесай

Най-големия фалшификат на „свидетелски показания“ в Мариупол! Русия обещава пари, ако пишеш, че „домът ти е разрушен от украинците“

„ За да извършат такава интервенция, съветските нашественици оповестиха началото на регистрацията за обезщетение за разрушено жилище и/или загуба на член на фамилията. За жилище – 500 хиляди рубли (приблизително 6 хиляди щатски долара), за умрял член на фамилията – 3 милиона рубли (приблизително 33 хиляди щатски долара) “, изясни той.

По негова информация регистрацията на заявки за обезщетение се прави в пространствата на учебно заведение № 9:

„ Когато подават лично документално изказване, жителите на Мариупол би трябвало наложително да отбележат, че имуществото „ е било унищожено от украинските военни “, а роднините „ бяха убити от украинската войска. “ При липса/отказ на подобен знак, окупаторите оповестяват, че няма да бъдат осъществени компенсации “.

„ В резултат на това Русия получава десетки хиляди ръкописни „ доказателства “ за „ зверствата на украинската войска “, които би трябвало да бъдат употребявани за въздействие на интернационалното мнение, в това число с необятна гласност посредством пропагандни медийни канали, които не престават активността си на територията на страните от Европейски Съюз “, добави Андрюшченко.

Той означи, че в реалност сходна отплата е невъзможна: „ Само за осъществяването на тези обещания към хората от Мариупол Русия би трябвало да похарчи минимум 2,5 милиарда щатски $. Хората би трябвало да схванат, че това в никакъв случай няма да бъде направено “.

По-рано беше обявено, че руснаците преждевременно подреждат отломките на опустошения от тях родилен дом в Мариупол.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР