За да изглежда стилно и модерно, всеки мъж има нужда

...
За да изглежда стилно и модерно, всеки мъж има нужда
Коментари Харесай

Мъжки тениски – как да ни стоят добре? |

За да наподобява стилно и съвременно, всеки мъж има потребност от най-малко няколко тениски за всевъзможни случаи. Добре подбраният модел, смесен с обичаните дънки или къси панталони, наподобява свежо. Този вид дреха се носи целогодишно и според от сезоните, фигурата ви и стила ви на живот заслужава по-внимателен асортимент.

Каква би трябвало да бъде мъжката тениска?

В идеалния случай би трябвало да отговоря на няколко условия:

• Да бъде комфортна
• Да бъде практична
• Да подхожда на събитията, в които я носите
• Да бъде естетически издържана

Оттук пристъпваме към идващия въпрос – по какъв начин би трябвало да стои на тялото ви тениската, тъй че да акцентира неговите прерогативи и да прикрива минусите? Необходимо е авансово да определете какъв модел търсите – дължина, размер, кройка, материя и други След това отчетете честотата на потребление и изискванията, в които планирате да го носите. Поводите може да са разнообразни: подготовка, поход в планината, лов на риба, разходка из града, работа в градината, пътешестване, вечерно излизане, почивка и други За всеки един от тях онлайн магазин предлага богат избор на тениски.

Как да изберем кройката?

Един мъж може да наподобява стилно и без да носи ултрамодерна тениска. Достатъчно е моделът да е качествено направен и да му е по размер. Колкото до кройката, множеството представители на мощния пол избират тениските в типичен жанр. От една страна - поради комфорта, а от друга – поради обстоятелството, че те може да се носят в разнообразни житейски обстановки. Най-популярните модели са с недълбоко U-образно или V-образно деколте. За класическия модел особено е, че дължината му доближава до 3-4 пръста под колана.

Размишлявайки върху избора на кройка, наложително се съобразете и с вашето телосложение. Една тениска не трябва да обтяга мощно тялото ви. Затова постоянно избирайте модел с лек ресурс в размера. За един цялостен мъж е целесъобразно да избере тениска с един номер по-голяма – тя внимателно ще прикрие особеностите на фигурата му и с нея ще се усеща по-уверен.

Тениска по тялото или оувърсайз?

Не е загадка, че множеството мъже подхождат консервативно в избора си на жанр на обличане. Към мъжките тениски отношението не е по-различно. Макар при тях да съществуват милиони варианти (като дизайн, цвят, кройка, дължина и др.), това не е задоволително, с цел да завоюва доверието им. Затова непобедима е класическата кройка. Най-често тениска по тялото може да видите да носят по-младите мъже, а също по този начин тези, които интензивно спортуват и са с атлетично тяло. На оувърсайз тениска се стопират преди всичко младежите, почитателите на разнообразни музикални стилове и мъжете, които държат да наподобяват съвременни.

Как да разберем размера си?

Най-лесният метод безпогрешно да определите кой размер носите е като употребявате остаряла тениска и вземете ограниченията на раменете и гърдите. Съвременните онлайн магазини, които държат да обезпечат комфорт на своите клиенти, дават подробна таблица, по която може да се ориентирате в размерите. Може да разчитате на нея.

Ако инцидентно имате съмнения сред два размера, изберете по-големия. Характерно за мъжките тениски от памук е, че може да се стеснят леко след първото пране. Този риск не съществува при марковите артикули, защото при тях се употребява специфична технология на произвеждане.

Тук е моментът да ви подсетим да се интересувате от материите в състава на облеклата си. От него зависи какъв брой дълго ще може да употребявате тениската си в първичния тип, в който сте я купили.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР