За да изглежда елегантно след 40 години, една жена трябва

...
За да изглежда елегантно след 40 години, една жена трябва
Коментари Харесай

7 нюанса, които могат да добавят възраст.

За да наподобява елегантно след 40 години, една жена би трябвало да избере цветова палитра в облеклата си. Неправилно подбраният звук на тоалета може да се показа в неподходяща светлина и даже да добави спомагателни 10 години. Нека ви кажем какви нюанси в дрешника би трябвало да се заобикалят.

1. Ултра розово 

Малко евентуално е другите да одобряват насериозно стара жена в толкоз блестящо облекло. В допълнение, розовият цвят има способността да акцентира и укрепва всички дефекти на фигурата.

Феновете на този колорит обаче не би трябвало да се разстройват. В последна сметка постоянно има опция: заменете ултра-розовото с по-нежни, пастелни цветове. Бледо виолетов, скариди, прашно розов и цвят фуксия ще наподобява стилно и скъпо.

1,1

1,2

1,3

2. Тъмно лилаво 

Според психолозите тъмните нюанси на виолетовия имат тягостен резултат върху нервната система, до момента в който светлите нюанси, в противен случай, успокояват. Богатият виолетов цвят видимо акцентира кръговете под очите и съдовата мрежа на лицето. Заменете този колорит с лилав, люляк или лавандула и други незабавно ще виждат свежестта и елегантността на вашето изображение.

2,1

2,2

2,3

3. Варено бяло 

На бял декор ще се виждат всички недостатъци на кожата. Любителите на леките облекла би трябвало да извърнат внимание на по-приглушените нюанси: перла, слонова кост и водна лилия.

3,1

3,2

3,3

4. Тъмно зелено 

Една жена в рокля от този цвят постоянно е кредитирана с надменност и самопоглъщане. Противоположният пол може да преглежда облика като едвам осезаем намек за отвращение за създаване на връзки.

Нюанси като нежна мента и грациозен изумруд могат да се трансфорат в опция.

4,1

4,2

4,3

5. Огнен портокал 

Пищящата огнена оранжева палитра се концентрира върху всички петна по кожата. По-добре е да откажете такива рокли в интерес на облекла от цвят праскова, мед и кехлибар. Те внасят достойнство в облика и го вършат скъпо.

5,1

5,2

5,3

6. Лимонено жълто

В дрешника този ослепителен цвят наподобява малко настойчив и придава на дамата мъчителен тип. Следните нюанси на жълтото ще оказват помощ да привлечете вниманието на близките, без да причинявате раздразнение: мед, горчица, банан.

6,1

6,2

6,3

7. Мръсно сиво 

Ако не сте чиновник в офиса и не сте сложна бизнесдама, тогава изключете скучните мръсни сиви неща от дрешника си. Изберете за цинкова или синя пара. Те са в съвършена естетика с ярки неща.

7,1

7,2

7,3

Важно е една жена на всяка възраст да се усеща привлекателна и мечтана. Читете нашите препоръки и бъдете неустоими!

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР