За да изчислите личната си година, трябва да съберете числата

...
За да изчислите личната си година, трябва да съберете числата
Коментари Харесай

Как да изчислите вашата лична година

За да изчислите персоналната си година, би трябвало да съберете числата на деня, месеца и годината на последния си рожден ден. Сборът се привежда до едноцифрено число. Личната година важи от рожден ден до рожден ден.

Ако последният ви рожден ден е бил през ноември 2021 година, изчислението ще бъде следното:

Например: 25.11.2021 година: 2 + 5 + 1 + 1 + 2 + 0 + 2 + 1 = 14=1 + 4 = 5

Това значи, че вашата персонална година през 2022 година до рожденият ви ден ще бъде 5.

1 - Годината на нови начала. Това може да значи нова работа, смяна в кариерата, пренасяне, нова връзка, започване или научаване на нещо ново. Освободете се от рестриктивните мерки си и направете крачка напред, тъй като тази година е ваш ред да бъдете водач, а не да следвате тълпата.

Приемете своята характерност, тъй като това е подобаващият миг да поставите себе си преди всичко и да работите върху личностното си развиване. Разбира се, без нарцисизъм.

2 - Това е годината на мир, обич, естетика и съдействие. Бъдете по-толерантни и възприемчиви към другите хора. Това е идеалният миг да започнете нова връзка или да подобрите съществуващата.

Ако е допустимо, избягвайте да вършиме огромни промени през втората си персонална година. Също по този начин е добра година за учене, асимилиране на умения, специалност и духовно развиване, в този момент е моментът за постоянна медитация. През тази година може да забележите, че имате нараснала сензитивност. Една от главните задания е да постигнете равновесие във всички области на живота. Не подценявайте фамилията си поради работата.

3 - Ще почувствате прилив на сила. Използвайте момента, не губете дадената ви мощ. Тя ще ви помогне да реализирате най-смелите си хрумвания и инициативи. На мнозина ще донесе професионален напредък, популярност и финансов разцвет. Ще получите доста благоприятни условия за себеизразяване и осъществяване на своя капацитет.

За вас е време да се радостните, да се забавлявате. Вашата преценка и просветеност ще се усилят. Приемете всичко, което ще ви подтиква ментално, като проучването на нов език, умствената стимулация ще накара сърцето ви да запее. Отличен интервал за пътешестване, преписка, другарство и себеизразяване, благополучие и наслада.

4 - Тази година може да наподобява сложна, защото това е годината на заземяване, значи е време да се заемете с работата. Това е година, която изисква доста организация, дисциплинираност и фокусиране. Ще се наложи да работите интензивно, забравяйки за всичко на света и отказвайки се от други наслади от живота. Всичко ще постигате с огромен труд. Бъдете търпеливи, настойчиви и не се отхвърляйте. Колкото повече влагате, толкоз по-богат и по-изобилен ще бъде резултатът.

Дойде времето за обмисляне и осъществяване на проекта, за създаване на основата и работа по нея. Всичко, обвързвано с финанси и контракти, проверявайте по три пъти и по-късно прочетете деликатно още веднъж дребния шрифт.

5 - Това е година, цялостна с сила, може да бъде цялостна с непредвидени промени - добър интервал за пътешестване и нови завършения. Вашата сила може да се разсее малко. По този метод съществуването на цели ще ви помогне да останете проведени и гъвкави при всевъзможни условия.

Всичко може да се случи тази година, тъй че не зацикляйте единствено върху едно нещо. След цялата работа, която сте свършили през миналата година, е време да се отпуснете и да се забавлявате, само че без да изпускате нищо от взор. Това ще бъде прелестна година за определяне на връзки, връзка и нови запознанства. Броят на познатите и приятелите ви ще се усили, което изисква повече нерешителност. Не всички са почтени и почтени.

6 - Този интервал е отдаден на любовта, дома, фамилията, творчеството и отговорността – към себе си и другите. Ще би трябвало да намерите баланс, който работи за вас персонално. Идеалният интервал за нова сантиментална връзка, основаване на семейство, обмисляне и раждане на деца.

Взаимоотношенията укрепват или се разпадат под тази сила. Идващата година е чудесна опция да решите всички проблеми от персонален темперамент и да извършите връзката си по-дълбока, откровена и топла. Годината може да донесе благополучие, обич, творчество и финансов триумф.

7 - Това е година на самоанализ, време на личностно и духовно израстване, размисъл и въпроси за всичко в живота ви. Това е отлично време да учите, преподавате или специализирате, да се концентрирайте върху себе си.

В 7-ма персонална година би трябвало да се заобикалят всевъзможни значими решения. Може да не се чувствате толкоз общителни (отношенията няма да са толкоз лесни), значимо е да отделите време за себе си, да помислите и да презаредите вътрешните си акумулатори. Неочаквани обстановки и проблеми ще пораждат там, където не са предстоящи, само че късмет постоянно има.

8 - Лична година 8 е изпълнена с доста нови благоприятни условия с фокус върху финанси, бизнес или кариера. През годината ще почувствате вътрешна мощ и увереност и ще утвърдите своя престиж. Това е годината на най-големите достижения в материално отношение и финансово благоденствие. Не пропускайте никакви благоприятни условия за спомагателен приход.

Сега би трябвало да вземате решения, да купувате или продавате неподвижен парцел, да преговаряте или да заемате лидерски позиции. 8 се ръководи от закона за повода и следствието, ще пожънете това, което сте посяли през последните 8 години.

9 - Това е годината на довеждане докрай, отървете се от всичко, което не работи и се пригответе за нов 9-годишен цикъл, който ще стартира със идната персонална година. Организирайте финансите си, свържете двата края, почистете дрешника си, отървете се от непотребния отпадък. Интимните връзки, които не ви носят изгода и водят до смяна, също би трябвало да бъдат преразгледани. Нови планове не би трябвало да се възнамеряват или стартират.

Това е и интервал за работа върху своите артистични и креативен качества, положително време да пътувате и да помагате на хората, да изучавате своята хуманна страна.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР