За да изчезне едно дете има три варианта – два

...
За да изчезне едно дете има три варианта – два
Коментари Харесай

Тодор Тодоров за изчезналия Сашко: Не съм оптимист, че детето ще бъде намерено живо

„ За да изчезне едно дете има три разновидността – два от тях са свързани с принудително закононарушение, а третият – трагичен случай. Не съм оптимист, че детето ще бъде открито живо “.
Това съобщи в „ Тази заран “ престъпният психолог Тодор Тодоров.
„ Важно е хората, които последни са били с детето да дадат обстойни показания, които да бъдат тествани. Много е значимо да е 100% ясно, че това, което се споделя, че се е случило – да се е случило “, акцентира той.
Според него всички доброволци би трябвало да имат добра съгласуваност и изясни, че едни и същи места би трябвало да се ревизират всеки ден.
„ При състояние, че към този момент пет дни в недобро време Александър го няма – не съм оптимист за сполучливото намиране на детето живо “, разяснява престъпният психолог.
Тодоров добави, че при множеството случаи на изчезнали хора, по които е работил, е ставало дума за ликвидиране.
„ Ролята на престъпния психолог е значима, тъй като откакто се изучи държанието, може да се дефинира степента на рисковост и кой може да има общо с изгубването. По справедлив метод би трябвало да се разбере последните, с които е имал контакт, до каква степен дават достоверна информация по отношение на изгубването “, изясни той.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР