За да избегнат плащането на допълнителни такси за ръчен багаж

...
За да избегнат плащането на допълнителни такси за ръчен багаж
Коментари Харесай

„Стилната“ дневна раница Antler, намалена с £60, е перфектна за easyJet, Ryanair и Jet2

За да избегнат заплащането на спомагателни такси за ръчен багаж на вътрешните самолетни компании в Обединеното кралство, почиващите търсят компактни ръчни движимости, които са задоволително вместими, за работата без спомагателни разноски.

Една съответна раница от Antler има постоянно пътуващи хора, които се възхищават на нейния „ добър външен тип “ и „ просторни отделения “, описвайки я като „ съвършената раница за хвърчене “. Предлага се с 60% отстъпка в пролетната ликвидация на Antler, дневната раница Chelsea е понижена от £100 на единствено £40, а компактните й размери дават отговор на рестриктивните мерки за безвъзмезден ръчен багаж на бюджетните самолетни компании в Обединеното кралство, в това число easyJet, Ryanair, Jet2 и други.

Интелигентният и рационализиран дизайн е тъкмо с верния размер за всичките ви съществени неща по време на полет. Като част от най-продаваната гама Antler Clifton, пасажерите могат също по този начин да закупят подобаващата кабина Antler Clifton с Pocket, понижена до £154 в разпродажбата, или Antler...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР