За да имат възможност пътниците на по-дълъг престой край морето,

...
За да имат възможност пътниците на по-дълъг престой край морето,
Коментари Харесай

Осем сезонни автобуса возят пътници до морето от Централната автогара в столицата

За да имат опция пасажерите на по-дълъг престой край морето, главно се избират пътувания, които се извършват в късните часове от денонощието. Това обясниха от Централната автогара в София, предава БНР. Към момента сезонните рейсове към Черноморието са осем, освен регулярно пътуващите. Миналата година броят на сезонните рейсове също е бил по-малък, а в годините преди пандемията техният брой е достигал 20.

" В множеството случаи хората избират да пътуват през нощта и да могат да употребяват деня пълноценно ", уточни изпълнителният шеф на Централната автогара в София Иван Мирославов.

По негови думи в 6.00 часа са рейсовете за Южното Черноморие. Единият е за Обзор, а другият за Бяла, Варненско.

" Информация може да се получи по телефон от Централна автогара и на уеб страницата на Централна автогара, тъй като има доста уеб сайтове като avtogari.bg и някакви други измислени с информация от преди 10 години. Това заблуждава, това е подвеждащо. Нека гледат centralnaavtogara.bg ", прикани пасажерите Мирославов.

Той означи още, че е добре пазаруването или резервацията на билета да се прави седмица по-рано. Пътуванията на сезонните рейсове ще продължат до 15 септември.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР