За да има силна България, е нужно силно ДПС и

...
За да има силна България, е нужно силно ДПС и
Коментари Харесай

Карадайъ: Силна България ще има само когато има силно ДПС

За да има мощна България, е нужно мощно Движение за права и свободи и ние би трябвало дружно да го създадем.

Това прикани водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ по време на възпоменателния протест в Момчилград. 

На обичайна демонстрация беше почетена паметта на жертвите, убити от комунистическия режим по време на мирните митинги против така наречен възродителен развой. Да поднесат цветя пред първия в България монумент на жертвите на тоталитаризма, който се намира в центъра на Момчилград, пристигнаха депутати от българския и европейския парламенти, техни сътрудници от Турция, дипломати, кметове на общини, репресирани, някогашни политически пандизчии.
 1672082251461
Тук, на този площад, сме събрани хора с разнообразни имена, религия и вяра. Това, което ни сплотява, е вярата в положителното, силата да загърбим предишното и желанието дружно да продължим напред. Това изискуем на децата и внуците си. България, нашата България, е една демократична страна. Това ни задължава да бъдем толерантни, да почитаме културните разлики и да зачитаме правата на всички жители, съобщи в словото си кметът на община Момчилград Илкнур Кязим.
 1672082251452
В името на нашите герои, политическите пандизчии, жетвите от мрачните времена на тоталитарния режим, би трябвало да създадем една мощна, демократична и постоянна България през днешния ден, съобщи Карадайъ. Той напомни, че по-рано денем, на Тюркян чешма, беше обещано обещанието, че на изборите единствено след няколко месеца Движение за права и свободи ще има повече от 40 народни представители.

Аз ви имам вяра, знам че дружно ще го създадем. Затова незабавно след празниците започваме да се готвим за изборите, сподели още Карадайъ. 
 1672082251470
Той съобщи, че с постоянно държавно управление ще се реши политическата рецесия, а по-късно ще стартират да се вземат решение и останалите – обществена и икономическа.

Обективният разбор за последните 32 години демонстрира, че най-хубавите стопански индикатори България е имала тогава, когато Движение за права и свободи е била в изпълнителната власт. Урокът, който научихме от тези мрачни времена е, че когато сме дружно, можем да решаваме проблемите.
 1672082251457
Урокът на обединяването разбрахме с помощта на Доган и това обединяване през днешния ден се назовава Движение за права и свободи. Това, което оставаме като наследство на бъдещите генерации е да бъдем горди и почтени жители на мощна и развита България, сподели още Карадайъ.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР