За да има баланс, трябва да се направи един блок,

...
За да има баланс, трябва да се направи един блок,
Коментари Харесай

Волен Сидеров предлага обединение между Атака, БСП и Възраждане

За да има баланс, би трябвало да се направи един блок, сподели водачът на " Атака "

" Трябва предизборно да се обединят Българска социалистическа партия, " Възраждане ", партии като " Атака ", най-малко още 8-10 има такива партии, " Русофили ", " МИР " и така нататък, които не се разграничават по визии по съществени въпроси - и вътрешни, и външни. И да създадем мощен блок, който да застане за баланс, тъй като другият блок се получава, без значение дали ще се карат Кирил (Петков) и (Бойко) Борисов, те по тези въпроси са дружно. Те се състезават кой по-верноподанически да каже, че е срещу Русия, агресора и дават оръжие на Украйна. Има я едната страна, а другата я няма. За да има баланс, би трябвало да се направи един блок ".

Това сподели пред водачът на партия " Атака " Волен Сидеров.

Според него има потребност да се огледа стратегически на политическата обстановка и моли към водачите на тези обединения " да бъдат по-умни ":

" Имаме потребност от това да се вдигнем над детайлностите. Ако формираме в този момент един блок и той да се утвърди на тези и на идващите избори, към този момент в България ще има кой да показва мнението на тези 70 или 75% от българите, които споделят, че не желаят оръжие за Украйна, не желаят в езрозоната, не желаят двата реактора за АЕЦ " Белене " да ръждясват, които споделят, че желаят енергетиката да бъде такава, каквато можеше да бъде, желаят " Южен поток ", " Белене " и т.н ".

В предаването " 12+3 " водачът на " Атака " изрече съмнение, че му повдигат обвинявания поради " поръчковия темперамент на прокуратурата " и тъй като медията, която управлява, не е политкоректна:

" Явно е почнала да нервира някои кръгове и някои посолства ", съобщи той.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР