За да демонтираш нещо, трябва да имаш добри механици. Това

...
За да демонтираш нещо, трябва да имаш добри механици. Това
Коментари Харесай

Цвета Караянчева с горещ коментар за случващото се в парламента, бъдещето на ГЕРБ, ДПС и БСП

За да демонтираш нещо, би трябвало да имаш положителни механици. Това сподели заместник-председателят на Народното събрание и народен представител от ПГ на ГЕРБ Цвета Караянчева в утринния блок на Българска национална телевизия.

" Всяка партия стяга редиците си. Виждаме, че Българска социалистическа партия направиха конгрес и преди него направиха своите послания. По време на конгреса също беше доста бурно - курс на въоръжена битка. Движение за права и свободи също стягат своя електорат. От време на време би трябвало да се пускат послания. Най-интересното в това, което сподели господин Карадайъ беше, че ще демонтират ръководството. Обаче, с цел да демонтираш нещо, би трябвало да имаш положителни механици. Там мисля, че няма положителни механици. Управлението е устойчиво, умерено, работи се “, сподели Караянчева. Според нея от Движение за права и свободи приказват по този метод, с цел да затегнат редиците на електората.

" Размърдаха се Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и те около тях, да не стоят пасивни, с цел да има малко повече придвижване в опозицията, с цел да може малко да разклатят ръководещите. Няма по какъв начин да им се получи “, сподели Караянчева. По думите ѝ хората виждат действителните политики.

" За ръководството на Тройната коалиция това, което те направиха, беше едно разсипничество на средства. Спряха им еврофондовете. Това, което прави третото държавно управление на ГЕРБ, може да се пипне. То има и автомагистрала, по която да пътуваш. Има спортни зали “, разяснява Караянчева.

На въпрос дали Движение за права и свободи може да предвижда предварителни избори, Караянчева сподели: " Не мисля, че са подобен фактор. Не мисля, че ще има предварителни избори. Хората в смесените райони знаят към този момент, че алтернативата е ГЕРБ “. Тя изясни, че в нейния офис идват доста членове на Движение за права и свободи и ѝ споделят, че са дали своят вот за Движението, само че считат, че тя е техният народен представител.

По отношение на напрежението на Народното събрание, тя уточни, че в случай че се гледа към Народното събрание може да се заблудим, че има разногласия и напрежение. „ Няма политики в това, което се приказва. Миналия ден чувам Корнелия Нинова споделя, че от Българска социалистическа партия са изчели от трибуната 33 заявления. И какво от това? Какво усъвършенстваха живота на хората тези 33 заявления. В началото на събранието бяха почнали в социалистическо състезание какъв брой законопроекта били вкарали Българска социалистическа партия. Правете политики “, прикани опозицията Караянчева. Тя разясни, че те могат да вкарат и 100 законопроекта, обаче да са трансформирали единствено едно изречение и те не водят до нищо.

" Много е значимо, когато приказваме, да приказваме за политики, а не да се атакуваме взаимно “, добави тя.

По отношение на антикорупционния законопроект на Българска социалистическа партия, Караянчева съобщи, че не може да се прави паралелна прокуратура. " Ще дадат опция на президента да избира началник на тази организация. Тук има заиграване сред госпожа Нинова и президента. Имат сантимент един към различен “, уточни заместник-председателят на Народното събрание. На въпрос дали томахавката сред ГЕРБ и президента е заровена, Караянчева уточни, че няма томахавка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР