За да бъдете добри, в това което работите, влагайте емоция,

...
За да бъдете добри, в това което работите, влагайте емоция,
Коментари Харесай

Калин Каменов към студенти: Не се страхувайте да грешите, а извличайте поука от неуспехите

„ За да бъдете положителни, в това което работите, влагайте страст, предпочитание и сърце. Не се опасявайте да грешите, а извличайте поука от неуспехите. Ако на едно място не сте постигнали триумф, то търсете идващото предизвикателство. “. Това сподели кметът Калин Каменов по време на обществената лекция, която изнесе пред студенти на филиала на Великотърновския университет „ Св. св. Кирил и Методий “ във Враца. Каменов беше първият посетител - преподавател, който откри самодейността на висшето образователно заведение.
Форумът беше открит от шефа на филиала доцент доктор Рени Христова-Коцева, която съобщи, че лекцията се организира във връзка студентския празник – 8 декември. Над 100 студенти, от разнообразни курсове и специалности, участваха на срещата, която се организира в Младежкия дом във Враца.

Темата, която беше разисквана със студентите: „ Професионалната реализация на един младеж във Враца през днешния ден “. Каменов показа своя опит, провокациите, пред които се е изправял и грешките, които е допускал през годините, с цел да покаже, че човек би трябвало да бъде деен и  твърдоглав, без значение дали всякога ще реализира триумф. Пред студентите, кметът описа за ролята му като президент на студентското държавно управление, за назначението му в Агенция „ Закрила на детето “, по-късно оглавяването на институцията и в този момент като кмет на Враца.
„ Пожелавам Ви, благи девойки и момчета, да бъдете вдъхновяващи преподаватели, а с цел да постигнете това би трябвало да четете, да учите, да не се страхувате и да се обогатявате със познания всеки ден. Тогава съм сигурен, че ще съумеете! “ – добави още Каменов.
В рамките на полемиката беше показан и новият заместник-директор на филиала - доктор Елица Александрова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР