За да бъдеш успешен в актьорската професия, задължително е да

...
За да бъдеш успешен в актьорската професия, задължително е да
Коментари Харесай

Когато и Джулиан Мур е искала да бъде гореща блондинка

" За да бъдеш сполучлив в актьорската специалност, наложително е да имаш определени физически данни. Независимо, че хубостта е нещо толкоз субективно. " Това признание направи холивудската звезда Джулиан Мур в изявление за английския вестник The Тimes.
 Джулиан Мур, Барт Фьорндлих и благата фотография на порасналите им децата
На кого наподобяват децата на Джулиан Мур

Актрисата е и горда мама

И даже и да ни се коства необичайно, че една приета звезда като Мур може да е имала в миналото подозрения по отношение на външния си тип, става известно, че това е тъкмо по този начин. 62-годишната актриса и носителка на Оскар, показа, че в никакъв случай не е била ваксинирана против рецензии по отношение на визията си. И това е нещо, което е продължило през цялата ѝ кариера.

" Спомням, си, че някой от филмовата промишленост един път ми сподели: Трябва да се опиташ да изглеждаш по-добре ", споделя актрисата. " Тогава се замислих и се ужасих от мисълта - по какъв начин, в действителност, бих могла. В последна сметка човек се ражда с избрана физика, а и усещането за хубост е нещо прекомерно субективно. Отделно че алената ми коса постоянно ме е карала да се усещам като новобранец, изключително до момента в който растях. В последна сметка, червенокосите сме едвам 2% от международното население. Никой не желае да се усеща като малцинство, изключително когато е малко дете. "

Разбира се, с годините Джулиан е осъзнала, че точно неповторимият външен тип е оказал помощ за звездната ѝ кариера. " С днешна дата се усещам доста разпозната със своята коса и луничките си ", споделя искрено актрисата. " И въпреки всичко, към момента има една част от мен, която би предпочела да бъде гореща русокоска ", майтапи се тя.

И откакто става дума за външният ѝ тип, Мур разкрива, че не би могла да прекара и половин час на слънце, без да изгори. Затова постоянно има на разположение шапка и слънцезащитен крем.

През предишния юли актрисата взе участие в акция на козметичната марката We Glow заедно с щерка си Лив Фьорндлих, напомня Рeople. Тогава Джулиан показа, че харесва метода на марката, който се стреми да подчертае, че хубостта идва предимно от вътрешната страна и от страстите, които споделяме.

В изявление за списание As If пък Мур разкрива мнението си по отношение на термина " грациозно остаряване ", определяйки го като " изцяло сексистко " - поради обстоятелството, че се свързва главно с дамите. " Има ли неприятен метод да остарееш? " попита тя тогава. " Хората нямаме избор. Никой не избира по какъв начин да остарее. Така че остаряването не може да бъде нещо отрицателно. Просто е един натурален развой. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР