За да бъде равностоен в която и да е област

...
За да бъде равностоен в която и да е област
Коментари Харесай

Тодор Андонов: За да бъде равностоен, слепият човек трябва да се доказва в пъти повече



За да бъде равносилен в която и да е област на живота, слепият човек би трябвало да се потвърждава в пъти повече, споделя Тодор Андонов от Смядово. Той е публицист, публицист, художник, ефирен механик, музикант. Губи зрението си през 1995 година В момента приключва третото си висше обучение. Този път учи " Музикална педагогика ".

Когато човек желае да бъде безсънен, той самичък дефинира в какво качество да се демонстрира в живота си. Да бъде затворен в себе си, да се интересува единствено от своите персонални проблеми и да не отразява света и живота към него или да бъде отворен към света, да търси форми и способи да дава, да се раздава и по този метод да осъществя живота си.

Тодор Андонов споделя, че непрестанно си слага провокации:

Това е форма на живот. Аз просто по този начин пребивавам. Ако нямам провокации, в случай че нямам нещо, което да ме дръжка, аз се отпущам. Резултатът в от това е в последна сметка, самичък себе си намразвам, тъй като не мога да се понасям в такава позиция. И тъй като имаме много ползи в най-различни области, в никакъв случай не ми липсват.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР