За да бъде признат рекорда Джейс Джойс трябва да издава

...
За да бъде признат рекорда Джейс Джойс трябва да издава
Коментари Харесай

4-годишно дете, издало книга и поредица едновременно, кандидатства за рекордите на Гинес

За да бъде приет върха Джейс Джойс би трябвало да издава с публично издателство и да продава по 1000 копия от всяка книга

На 15-месечна възраст Джейс Джойс е разпален по четенето и писането. Сега, на четиригодишна възраст, той има право да кандидатства за регистриране в Книгата на върховете на Гинес като най-младия човек, издал книга и поредност по едно и също време.

Майка му Аним Джойс го разказва като " необикновено момче с немислим гений ", съобщи Анадолската организация. Тя за първи път осъзнава капацитета на Джейс, когато на 15-месечна възраст той може да държи моливи като възрастен.



На тригодишна възраст той може да записва мислите си в сюжети, което разкрива мощните страни на отличната му памет. Той има огромен гений за запаметяване, написа и илюстрира събития или истории с нотка на премеждие и развлечение.

" Харесва ми да пиша, тъй като писането е занимателно. Искам хората да четат това, което пиша, и да употребяват въображението си и да напишат свои лични истории ", споделя дребният създател, представен от БГНЕС.

Майка му споделя, че Джейс има фотографска памет, което му оказва помощ да стартира да чете и написа още в ранна възраст. Аним споделя, че е чела на сина си като всяка друга майка, само че геният на Джейс за запаметяване го е предиздвикал бързо да се научи да чете и написа.

Първите две книги на Джейс - " Плаж без море " и " Сладкото зъбче на Джейс " - бяха оповестени на Световния ден на книгата 2 март.

Той е единствено на четири години и 10 месеца. Сегашният рекордьор е създател от Шри Ланка, който разгласява първата си книга " Нездравословна храна " на 4 години и 356 дни. Аним съобщи, че фамилията ѝ е осъществило нужния контакт със Световния връх на Гинес и е подало заявление.

За да бъде приет един връх обаче, има няколко критерия. Джейс би трябвало да издава с публично издателство и да продава по 1000 копия от всяка книга. Семейството съобщи, че е изпълнило всички критерии и в този момент чака книгата да продаде нужния брой екземпляри, които се оферират в Amazon.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР