За да бъде по-лесно и приятно да живеете в дома

...
За да бъде по-лесно и приятно да живеете в дома
Коментари Харесай

Как да привлечем позитивната енергия в дома си

За да бъде по-лесно и прелестно да живеете в дома си, тя би трябвало да бъде освен красива и чиста, само че и изпълнена с позитивна сила.
Въпреки че тези процеси нормално са взаимосвързани, същата фън шуй система има вяра, че в мръсна и скучна къща по принцип не може да има позитивна сила. Но даже тези дефекти да могат да бъдат поправени, това към момента е надалеч от същинската цялост на позитивната сила.
 15 въпроса, които би трябвало да си зададеш и да елиминираш отрицателните мисли 15 въпроса, които би трябвало да си зададеш и да елиминираш отрицателните мисли
Мъдреците споделят, че човек става подобен, каквито са и мислите му. Няма човек, който да не е бил обземан от отрицателните мисли от време на време, н...
Ароматерапия
Тамян, ароматни свещи, освежители за въздух, мощно миришещи растения - всичко това в идеалния случай ще се оправи със задачата да внесе прелестен мирис в дома ви. Не всеки прелестен мирис обаче носи със себе си прилив на позитивна сила.
Основният акцент би трябвало да бъде върху етеричните масла от мента, лимон, кипарис, лавандула, канела и ванилия. В същото време не забравяйте, че би трябвало доста деликатно да смесвате разнообразни миризми - не всяка примес дава сполучлив резултат.
В допълнение към ароматните свещи и ароматните лампи, не забравяйте и за личната си миризма. Вана с морски соли и прибавянето на някои ароматни билки и етерични масла също оказва помощ за по-активното обикаляне на позитивна сила към вас.
Хималайска сол
 Кои са зодиите, които могат да осветят деня ти Кои са зодиите, които могат да осветят деня ти
Всички имаме близки хора, които ни карат да се усещаме по-добре. Те постоянно са в положително въодушевление и просто знаят какво да кажат, с цел да...
И това към този момент е целеустремен метод за привличане на позитивни сили в къщата и прогонване на негативната. И в допълнение към това, тя може да усъвършенства съня, да усъвършенства качеството на въздуха, леко да понижи електромагнитното лъчение и да понижи възможностите за алергии.
Най-големият резултат обаче не е нормалната хималайска сол, а лампа, основана на нея. Това е по едно и също време красиво и потребно.
Стайни растения и животни
Може би най-хубавият метод да внесете нещо позитивно във вашия дом. Ако във вашата къща има доста витална сила на някой различен, тогава позитивните промени няма да закъснеят. Не забравяйте за психотерапевтичния резултат на домашните любимци и грижата за стайните растения.
Освен това фигурки на животни работят по сходен метод. Но тук символиката към този момент е обвързвана, тъй че е извънредно значимо да ги поставите на строго избрани места - според от това защо тъкмо дават отговор в системата фън шуй.
 Зодиите, които постоянно намират позитивното във всяка обстановка Зодиите, които постоянно намират позитивното във всяка обстановка
Често хората имат вяра, че не можем да бъдем постоянно щастливи. В живота ще има възходи и падения и всеки би трябвало да прави взаимни отстъпки с нещат...
Що се отнася до растенията, при тях също всичко е двусмислено - същият бръшлян да вземем за пример, макар че пречиства въздуха, способства за натрупването на негативна сила. Следователно растенията би трябвало да се избират толкоз деликатно, колкото фигурките. А с животните всичко е просто - всяко живо създание ще бъде потребно. Дори кучета, даже котки, даже питомен тигър, в случай че имате опция.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР