"За да бъде изцяло завършена АМ "Струма" трябва да си

...
"За да бъде изцяло завършена АМ "Струма" трябва да си
Коментари Харесай

Московски: Със забавянето на АМ Струма застрашаваме ежедневно човешки животи

"За да бъде напълно приключена Автомагистрала "Струма " би трябвало да си дадем сметка, че тя е обект от национално значение и, че човешкият живот е по-ценен от живота, на което и да е предпазено растение или животно ".

Това сподели министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Ивайло Московски по време на първата копка на лот 3.1 от автомагистралата към Гърция, предава пресцентърът на Министерство на превоза, осведомителните технологии и известията.

"Обектът, чието строителство стартира през днешния ден, е следващият образец за синхронизация и екипна работа на МТИТС, Министерство на регионалното развитие и АПИ ", означи още министърът.

Министър Московски моли всички да бъдат мъдри и виновни при идните публични разисквания на Оценка на въздействието върху околната среда за оставащите сектори от плана.

"Изграденото досега по Автомагистрала "Струма " нямаше въобще да го има без поредната политика, която организираме и в трите кабинета на министър - ръководителя Бойко Борисов. Всички виждате какъв брой бързо, елементарно и комфортно стана пътуването на жителите сред Гърция и България. Наше обвързване като европейска страна е да не позволим забавянето на осъществяването на оставащия сектор от аутобана, тъй като това е една от главните правила на Европейския съюз - свободното придвижване на хора, артикули, капитали и услуги ", безапелационен бе Московски.

Той акцентира готовността на Министерството на превоза, осведомителните технологии и известията да продължи да поставя оптимални старания автомагистралата до Кулата да стане факт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР