За да бъде едно удоволствие максимално изпепеляващо и ескалиращо напрежението

...
За да бъде едно удоволствие максимално изпепеляващо и ескалиращо напрежението
Коментари Харесай

Ето какво прави мъжете издръжливи в секса, а при жените увеличава желанието

За да бъде едно наслаждение оптимално изпепеляващо и ескалиращо напрежението под завивките, експертите по сексология предлагат няколко типа тренировки, с които да се предразположи организмът към огромна устойчивост и цялостно отдаване на пристрастеността, желанието и удоволствието.

Най-директно казано - сексът се нуждае от добра спортна форма, написа puls.bg. Двете тела в цялостен синхрон, сила, предпочитание и голяма пристрастеност за нейното асимилиране и отдаване.

1. Истината за секса и спорта

Тренировките покачват желанието за секс приблизително при 60% от дамите. Доказано е, че продължителното спортуване прави мъжете същински маратонци в креватния спорт. Учените са потвърдили, че 90 минути след подготовка, желанието за секс ескалира неимоверно заради покачвания приток на кръв към половите органи и хормоналното произвеждане в тялото.

Редовните тренировки и желанието за секс са във взаимна връзка. Американските учени считат, че диванът може да се употребява и по друго предопределение, с изключение на за гледане на филм или някое телевизионно предаване. Поставете ръце върху първия фитнес апарат в залата и усетете приливът на сила. Дайте началото на едно ново странствуване в джунглата на същински положителния секс.

Връзката сред секс и спорт е потвърдена още от американските учени, които са изследвали над 1000 дами на възраст сред 18 и 45 години. Тестваните дами се присъединили в програмата с постоянно използване на аеробика, бягане, каране на велосипед, нанагорнище на стълби и йога. В последна сметка, резултатите демонстрират, че 60% от тях са подобрили половия си живот и са засилили половото си предпочитание.

Сексолози са потвърдили, че по-голям % от проблемите в половия живот на дамите идва от това, че не харесват телата си. Чувството ги кара да потискат самочувствието си, което неимоверно се отразява на половия им живот. Тук идва ролята на позитивното мислене и джогингът. Борбата с наднорменото тегло или застоялия метод на живот, както и усъвършенстваната физика, доста понижават хормоните на напрежението в кръвообращението и отварят човешките сетива, което е причина за по-добро бъдеще под завивките.

2. Кои типове спорт са подобаващи?

Преди всичко това са категориите спорт, които покачват удоволствието – колоездене, вървене, нанагорнище на стълби, корабоплаване с лодка, аеробика, танци и йога. Учените поучават да се практикува най-вече три пъти седмично, по един час, с висок интензитет. Причината е, че по този метод се защищава организмът от „ претрениране” – т.е. изтощеност в резултат на прекомерно доста спортуване. Това е идната по ред причина, която най-често утежнява половия живот.

Телесната интензивност покачва хормоналното произвеждане, което разсънва желанието за секс. При спортуване по идентичен метод, при мъже и дами се подтиква производството на тестостерон, който е правопропорционален на желанието за секс. Редовното и здравословно спортуване усилват равнищата на естествените ендорфини – хормони на щастието. Прекаляването с тренировките изтощава организма и унищожава производството на ендорфини в тялото, което е причина за депресии и понижено либидо.

Непознат досега непряк резултат на тренировката е отделянето на летливи вещества на привличането. Забелязали ли сте забележителния интерес към вас, когато спортувате интензивно? В потта се съдържат феромони – ароматни субстанции, които работят възбуждащо върху противоположния пол.

Хората, които не желаят полово „ пенсиониране”, би трябвало да спортуват постоянно. Това ги прави жители на еротиката до дълбока напреднала възраст. Три пъти седмично спорт за устойчивост – колоездене, корабоплаване с лодка и разходки в планините гонят проблеми в полов аспект.

3. Освобождаване от напрежението

Стресът, нездравословното хранене и методът на живот безусловно убиват либидото. Най-добрият метод за освобождение от ежедневния стрес е нескончаем, първокласен и здрав секс съпроводен с порции здравословно хранене всеки ден.

Отдавна се приказва за пълноценния метод на живот. Той е най-важната естетика в душата и тялото. Сексът самичък по себе си е извънредно добра подготовка, която поддържа тялото и душата в синхрон. Чрез него тялото унищожава непотребните си калории, тренира сърдечната активност и спомага за поддържане на баланс навътре в организма.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР