За да бъде една връзка успешна и двамата партньори трябва

...
За да бъде една връзка успешна и двамата партньори трябва
Коментари Харесай

4 тайни, които никога не трябва да казвате на мъжа си

За да бъде една връзка сполучлива и двамата сътрудници би трябвало да бъдат почтени един към различен. Честността играе значима роля в връзките сред хората. Но от време на време е по-добре да не разкриваме всичко за себе си. В противоположен случай това ще докара до ненужни недоразумения или до пострадване на нечии усеща.
Това не значи, че сте нечестни, а че сте задоволително зрели, с цел да зачитате личната си персона. Ето какво в никакъв случай не би трябвало да да казвате на мъжа си:
1.Тайните на вашите другари
Не на вятъра ги назовават ​​тайни. След като някой ви се е доверил не е належащо да споделяте довереното ви с останалите. 
 3 мъжки и 3 женски секрети, за които никой не приказва 3 мъжки и 3 женски секрети, за които никой не приказва
Във всяка връзка има секрети, за които никой не приказва. Има няколко обаче, които са толкоз постоянно срещани и толкоз рядко някой ги сподел...
Не желаете да предадете доверието на приятелите си, нали?
Вашият мъж не би трябвало да знае тайните на хората от обкръжението ви. Споделянето на нечия загадка е безусловно пренебрежение към индивида, която я е споделил с вас. 
2.Комплименти, които получавате от други мъже
Това, несъмнено, е превъзходен метод да накарате мъжа си да ревнува. Може би желаете да му припомните, че доста мъже ви харесват, само че вие сте избрали тъкмо него.
Ако непрекъснато му споделяте за комплиментите, които получавате от други мъже, не се изненадвайте, в случай че обичаният ви реши, че вие сама ги провокирате. Освен това той може да се почувства нерешителен. Не е изключено това да предизвика ревността му и това негово възприятие да стане неконтролируемо.
 8 персонални неща, които НИКОГА не трябва да споделяш 8 персонални неща, които НИКОГА не трябва да споделяш
В манталитета на българите е заложено да описват целия си живот и проблемите си, даже от време на време още на първа среща с съвсем чужд чо...
3. Твърде доста детайлности за предходната ви връзка
Ако внезапно започнете да говорите за някогашния си и за връзката ви, вашият сегашен обичан ще реши, че го сравнявате със остарелия си другар и към момента не сте го не запомнили. Той може да мисли, че не сте удовлетворена от актуалната си връзка с него. Вашият мъж има право да знае за предишното ви, само че не прекалено много. Все отново това е прекомерно персонално.
4.Клюки или смешки по негов адрес
Може би просто желаете да споделите това с него с най-хубави планове, просто с цел да го уведомите. Но в случай че това са неприятни клюки, помислете два пъти преди да му кажете. По този метод може да нараните възприятията му.
 
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР