За да бъде една една от най-успешните български тенисистки през

...
За да бъде една една от най-успешните български тенисистки през
Коментари Харесай

Цвети Пиронкова и новото й предизвикателство

За да бъде една една от най-успешните български тенисистки през последните 10 години, Цвети Пиронкова е на корта още от четиригодишна. И след толкоз зрелищни победи, през днешния ден тя може да покаже на света още един собствен триумф. Защото с изключение на на тениса, Цвети е буйна почитателка и на модата.

Именно това нейно увлечение я води на един терен, на който до момента не се е появявала. Не е и стъпвала даже. За напълно другата посока в развиването си тя загатна още през 2016 година, когато на Уимбълдън излезе на корта с екип от марка, за която до тогава никой не беше чувал.

От тогава до в този момент минават две години. Време, което Цвети употребява, с цел да развива и работи въхру това, което показа публично предходната седмица - лична марка за спортни облекла Pironetic.

 Цвети Пиронкова, Pironetic и стартът на личната ѝ марка
Цвети Пиронкова и новата й лична марка

Голямото очакване свърши

А Цвети просто е чакала верният миг. " Идея се върти в главата ми от дълго време, само че преди към две години взех решение, че е време да работя. С малко кураж и с верните хора, направихме първите стъпки. "

 Снимка 386329

Но колкото и вълнуващо да е едно сходно начинание в профил, то не е по никакъв начин елементарно. Особено в случай че би трябвало да се съчетава и със спортна кариера, и с майчинство. Но както се споделя, в случай че има предпочитание, има и метод.

Именно поради спорта Цвети постоянно се старае да бъде оптимално проведена и да има добър проект. " Аз съм деен човек, привикнала съм с този метод на живот и превъзмогването на сходни провокации ми доставя наслаждение. "

Предизвикателство се оказва и изборът на име. От една страна Цвети желае то да въплъщава характера на спортната марка, а от друга - да звучи съвременно, достоверно и автентично.

 Снимка 386332

" Така се роди Pironetic - комбиниране от моето име и чувството за сила и атлетизъм, които спортът и придвижването ни дават. "

Pironetic започва с онлайн магазин и с дамска сбирка. Тя е за всички дами и девойки, които спортуват, само че и за тези, които до момента не са. Един тип предизвикателство от страна на Цвети към женския пол - да бъдат дейни и да създадат първата крачка към придвижването. А тя пък им подсигурява, че моделите ще им донесат чувство за независимост и комфорт през целия ден, както и през всяка задача, обвързвана с диначиното им всекидневие.

 Снимка 386330

Какви са материите, които сте употребявали?
Линиите са типичен, само че с забавни и артистични дизайнерски хрумвания. В тях са съчетани последно потомство софтуерни материи и обичаен памук, приключени с доста внимание към детайлите.

Нашият емблематичен и автентичен авторски брандиран принт в Монохромната линия, основан особено от български дизайнери, показва и един по-абстрактен почерк в изписването на новия бранд.

Как избрахте цветовете?
В цветната линия се открояват обичаните ми пастелни тонове - розова пудра, мента и праскова, излъчващи женственост и деликатност и елегантно допълват изчистения дизайн на моделите.

Цветовете мента и праскова носят също асоциация за прохлада и естетика, стоят добре с всички тоналности на кожата и открояват истинските елементи и свободата, която носят нашите модели и кройки.

С кого разработихте спортната линия и марката?
Цялата бранд идея, от концепцията до този миг, разработихме дружно със брачна половинка ми Михаил Мирчев. С него имаме доста сходни ползи и вложихме в тази концепция доста предпочитание и обич.

Като хора, които са се занимавали с професионален спорт обаче, сме на ясно че положителният екип е решителен за положителни резултати. В този ред на мисли, деликатно подбрахме екип от експерти, с които да осъществяваме този план.

Koe отличава Pironetic от другите спортни марки?
Всяка си има личен темперамент, нашата също. Pironetic има личен почерк, който се надявам нашите клиенти скоро да разпознаят. Заложили сме на истинска визия, на изтънчен усет в кройките и цветовете, и на отлични материи. А и описваме история с послания, които да въодушевяват.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР