За да бъдат в крак със съвременната напрегната работна среда,

...
За да бъдат в крак със съвременната напрегната работна среда,
Коментари Харесай

Philips 498P9Z - когато Super-Wide се комбинира с висока производителност

За да бъдат в крайник със актуалната напрегната работна среда, експертите се нуждаят от ефикасни способи да се оправят с всекидневните задания, а пълнофункционалният екран играе основна роля в това. За да отговори на потребностите на експерти като финансови съветници, графични дизайнери, архитекти, програмисти и всеки различен консуматор, който има потребност от повече работно пространство на екрана си, с цел да има по-добър взор над всички приложения, новият, съвременен 32:9 49″ (48,8″ / 124 см диагонал) екран   Philips 498P9Z е тук, с цел да ги поддържа.

Този спечелил награди екран се отличава с благонадежден и първокачествен VA закривен панел, периодичност на освежаване от 165 Hz и адаптивна синхронизация за комфортно гледане през целия ден, без значение дали за работа или за развлечение.
Разшири хоризонтите си
Този 32:9 SuperWide 49 ” екран с резолюция 5120 x 1440 е планиран с концепцията да размени конфигурациите от няколко екрана и да предложи в действителност необятен аспект. Усещането при прилагане е, като че имате два 27 ” 16:9 QuadHD монитора, сложени един до различен. Всеки експерт ще бъде очарован от спомагателното пространство на екрана, щом премине на 49 ” размер: таблиците са изцяло забележими, а основателите на видеосъдържание и програмистите могат да наблюдават по едно и също време визуализациите и времевите линии.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР