За чудодейната сила на тибетските илачи е писано много. Една

...
За чудодейната сила на тибетските илачи е писано много. Една
Коментари Харесай

Тибетска чудодейна тинктура чисти организма

За чудодейната мощ на тибетските илачи е писано доста. Една от неповторимите предписания за чеснови капки оказва помощ на хората от епохи. Твърди се, че е открита върху глинени плочи и датира отпреди 5000 години преди Христа.
Рецептата оказва помощ при доста здравословни недоволства. Помага на организма да изхвърли непотребните мазнини, усъвършенства храносмилането и има вярвания, че даже чисти тумори.
А приготвянето и е бързо и елементарно:
Необходими са ви 350 гр. измит чесън. Нарежете скилидките на дребно, по-късно ги смачкайте в дървено хаванче. Вземете 200 грама от чесновата паста, само че от дъното на съда, където се е събрал най-вече сок. Сложете го в почистен и добре подсушен стъклен съд, който можете да пандизите компактно. Залейте кашата с 200 мл. ракия или алкохол. Затворете компактно съда и го оставете на мрачно място за 10 дни. След това прецедете получилата се смес. Два дни по-късно, можете да започнете да приемате по 2 капки от нея  20 минути преди всяко хранене, дружно с 50 мл. прясно мляко. Увеличавайте дозата с по две капки всеки ден, до 7-ият ден на банкет, когато би трябвало да изпиете 12 капки. Осмият ден, количеството пада на 9 капки, 9-ият ден на 6, а на 10-ия ден – единствено 3. На 11 ден би трябвало да изпиете 25 капки.   
След като количеството от тинктурата завърши, можете да повторите лекуването още веднъж, само че най-малко след 5 години.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР