За човек, роден на 1-ви, 10-ти, 19-ти или 28-ми ,

...
За човек, роден на 1-ви, 10-ти, 19-ти или 28-ми ,
Коментари Харесай

Кой е вашият щастлив цвят според датата на раждане

За човек, роден на 1-ви, 10-ти, 19-ти или 28-ми, щастливи цветове са оранжевото, жълтото и златното. Тъй като тези хора се ръководят от Слънцето и цифрата 1 в нумерологията, всички нюанси на оранжево и жълто ще им донесат триумф, ще им дадат сила. По предписание тези хора са смели и почтени персони, а тези нюанси ускоряват характера им. Трябва да заобикалят черното и кафявото. Тези цветове няма да им донесат шанс.

За хората, родени на 2-ри, 11-ти, 20-ти и 29-ти щастливият им цвят е зелен. Те попадат под въздействието на Луната. По предписание това са креативен персони. Зеленият цвят ще им донесе шанс и триумф. Те могат да избират от светлозелено до мрачно маслено зелено. Светлозеленият нюанс е изключително подобаващ за родените на 2-ри, както и сребърните и кремавите цветове. Цветовете, които би трябвало да заобикалят, са червен и черен.

Хората, родени на 3-ти, 12-ти, 21-ви и 30-ти, попадат под въздействието на Юпитер или номер 3 в нумерологията. Идеалните цветове за тях са оранжевите и розовите. Те ще им донесат шанс и благополучие. Лилавите и жълтите цветове също са щастливи за тях. Всички нюанси на аленото, изключително розовия лотос са подобаващи за родените на 3-ти. Добре е да заобикалят черни, тъмносини и тъмнозелени облекла.

Родените на 4-ти, 13-ти, 22-ри и 31-ви са под егидата на планетата Раху, цифрата им в нумерологията е 4. Най-успешните цветове за тях са всички нюанси на синьо. Това важи изключително за човек, чиято дата на раждане е 4-ти. Тези хора имат огромно и чисто сърце, те се възхищават на морето и небето, родените на 4-ти са бясно влюбени в синия цвят. Черното се предлага да се заобикаля. Всички останали цветове са неутрални за тях.

Хората, които са родени на 5-ти, 14-ти и 23-ти, попадат под въздействието на планетата Меркурий или цифрата 5. Тези дати на раждане в нумерологията имат благополучен цвят – сив. Именно този цвят им носи шанс и триумф. Всякакви нюанси на сивото ще бъдат положителни – от сребърно сиво до мрачен графит. От черното и тъмнозелените цветове ще е най-добре да се откажат.

Хората, родени на 6-ти, 15-ти и 24-ти, попадат под въздействието на планетата Венера. Идеалните цветове за тях са тъмнозелените и тъмносините. Червените и сините цветове – също. Трябва да заобикалят бяло, жълто и розово.

Родените на 7-ми, 16-ти и 25-ти, попадат под въздействието на Кету и цифрата 7. За тях щастливият цвят е бял. Светлозелени, светложълти и светлосините цветове са сполучливи и положителни за родените на 7-ми. Необходимо е да се заобикалят тъмните нюанси, изключително на черно и алено.

Хората, родени на 8-ми, 17-ти и 26-ти, са повлияни от планетата Сатурн и цифрата 8. Идеалният цвят за тази мистична дата на раждане е жълт. Той ще им донесе шанс и триумф във всяка област. Тъмно зелено и мрачно синьо също може да им донесат шанс. От черното и аленото е добре да се откажат, тъй като могат да причинят съществени разстройства и проблеми.

Хората, родени на 9-ти, 18-ти и 27-ми, са под егидата на планетата Марс и цифрата 9, а шансът им е в аления цвят. Кърваво алено и блестящо алено са най-успешните цветове за тези хора. Трябва да заобикалят бели и светли нюанси.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР