За четвърти път е удължен срока за получаване на оферти

...
За четвърти път е удължен срока за получаване на оферти
Коментари Харесай

Удължиха за 4-ти път срока за оферти за летище София

За четвърти път е продължен периода за приемане на предложения за концесията на летище София, излиза наяве от известие на Министерството на превоза, осведомителните технологии и известията. Новата дата, до която се одобряват документи, е 3 април. Те ще бъдат отворени на идващия ден.

" Настоящото решение е резултат на претенции на стопански оператори за удължение на периода за подаване на заявки и предложения и е в съгласие със, подкрепено и предложено от консултанта на министерството по договорката - Международната финансова корпорация, част от Групата на Световната банка, в съдействие с Европейската банка за възобновяване и развиване ", споделят от ведомството.

Както е известно, кабинетът се готви да отдаде на концесия аерогарата за период от 35 години. Договорът ще бъде на стойност към 7,6 милиарда лв..

Първоначалната процедура стартира през юли 2018, а крайният период бе 22 октомври.

Концесионната такса ще има най-голяма тежест при избора - 55%. Останалите 45% зависят от проекта за развиване, за бизнес, финансиране, обща тактика и други. Сред условията е построяването на трети терминал. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР