За четвърта поредна година Столична община връчи специалните призове Скритото

...
За четвърта поредна година Столична община връчи специалните призове Скритото
Коментари Харесай

Репортер на Канал 3 спечели красива награда

За четвърта поредна година Столична община връчи специфичните призове " Скритото положително “ на публична гала. С влиятелната премия беше отличен и репортерът на новините на канал 3 Петър Антонов. Той получи наградата в Категория " Медии “ втора година подред.
Макар и един най-младите публицисти, Петър е един от най-активните кореспонденти в новините на Канал 3. Той беше очевидно разчувствуван от получената премия " Скритото положително " и показа опита си в търсенето на положителните вести.
Специалният приз " Скритото положително “ тази година беше връчен в шест категории: " Видимите обществени дела “, " Медии ", " Добро Сърце “, " Неправителствени организации “, " Бизнес сътрудници “, " Култура и спорт “.
Целта на акцията е да се обединят бизнес организации, неправителствения бранш, креативната колегия и спортисти за една обща идея – поддръжка на хората в потребност.
Благотворителната акция започва под патронажа на Албена Атанасова – заместител кмет на Столична община в направление „ Социални действия и интеграция на хората с увреждания.
Кампанията предизвика и доста жители, които оказват поддръжка на хората в потребност и стават съпричастни с техните проблеми по един или различен метод. Те вземат участие в специфичната категория " Добро сърце “.
Ето какво сподели Петър Антонов откакто получи премията си:
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР