За четвърта поредна година Министерството на енергетиката ще провери готовността

...
За четвърта поредна година Министерството на енергетиката ще провери готовността
Коментари Харесай

За четвърта поредна година МЕ ще провери готовността на ЕРП-та и ЕСО за предстоящия зимен сезон


За четвърта поредна година Министерството на енергетиката ще ревизира готовността на трите електроразпределителни сдружения и „ Електроенергийния систематичен оператор “ ЕАД за идния есенно - зимен сезон. Експерти от енергийното ведомство ще инспектират на място обекти на „ ЧЕЗ Разпределение България “ АД, " ЕСО “ ЕАД, „ Електроразпределение Север “ АД и „ Електроразпределение Юг “ ЕАД.

Ще бъде подложено на обзор техническото положение и употребата на енергийните обекти, както и степента им на подготвеност при евентуално неподходящи климатични условия през есенно-зимния интервал на 2018-2019 година Предвидените действия по материално-техническо обезпечаване при спешни обстановки и проектите за тяхното премахване също ще бъдат подложени на инспекция.

През месец септември ще бъдат тествани обекти в регионите Варна, Добрич, Велико Търново, Шумен и Търговище. Проверки ще бъдат осъществени и в обекти в региона на Белово, Септември, Велинград, Ракитово, Батак, Девин, Доспат, Панагюрище и Пещера. През месец октомври ще бъдат тествани и обекти в регионите Монтана, Берковица, Враца, Мездра, Видин и Лом.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР