За четиринайсета поред година ТЕЦ AES Гълъбово дарява всички деца

...
За четиринайсета поред година ТЕЦ AES Гълъбово дарява всички деца
Коментари Харесай

За 14-а поред година ТЕЦ AES Гълъбово дарява първокласниците на Община Гълъбово за първия учебен ден

За четиринайсета подред година Топлоелектрическа централа AES Гълъбово подарява всички деца в Община Гълъбово, прекрачили прага на учебното заведение за първи път. Най-модерната въглищна централа в България подари на първокласниците в I ОУ " Св. Паисий Хилендарски ", II ОУ " Христо Ботев ", СУ " Васил Левски " и ОУ " Св. Св. Кирил и Методий " в село Обручище 94 училищен раници, цялостни с образователни принадлежности и материали. Още 23 училищен раници бяха дарени и на първолаците на чиновниците на AES България в цялата страна.

 фотография: Топлоелектрическа централа AES Гълъбово

" За всяко дете първият образователен ден е изпълнен с доста неспокойствие и боязън. Това е началото на дългия път на съзряването и трупането на познание. Затова всички ние в AES България им желаем на добър час и доста триумфи отсега нататък. Щастливи сме, че за поредна година можем да бъдем част от празника на първокласниците в гълъбовските учебни заведения ", сподели Мариана Геренова, сложен началник за всички индустриални активи на AES България.

 фотография: Топлоелектрическа централа AES Гълъбово

Осигуряването на всички нужни принадлежности за първокласниците е част от програмата за корпоративно-социална отговорност на AES България, която възлиза на над 15 млн. лв. от старта на активността на компанията в страната. Образованието е измежду главните цели в тази стратегия, която цели да насърчава развиването на младежите в района, да подтиква любознателността и уменията им и да предизвиква тяхната убеденост и самочувствие.

 

* наличие на Топлоелектрическа централа AES Гълъбово

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР