За четири месеца - с 12 загинали по-малко спрямо миналата

...
За четири месеца - с 12 загинали по-малко спрямо миналата
Коментари Харесай

254-ма с отнети книжки заради неплатени глоби за седмица

За четири месеца - с 12 починали по-малко по отношение на предходната година.

254 водача с отнети книжки поради неплатени санкции по време на акцията на Министерство на вътрешните работи от 30 април до Гергьовден. Операцията се организираше към граничните пунктове в цялата страна.

" 1092 били връчените електронни фишове за превишена скорост на водачи, още 179 са дадени на пасажери ", заяви Петър Соколов от " Пътна полиция ". Той посочи, че по време на акцията 218 пасажери и водачи пък са били хванати без колани и каски.

От началото на годината до 30 април " Пътна полиция " е открила общо 405 450 нарушавания, с 114 997 повече от същия интервал на 2017 година

Въпреки множеството открити нарушавания, тежките произшествия са се нараснали със 128, а ранените - с 276. Жертвите обаче са намалели с 12, регистрираха от " Пътна полиция ".

От там обясниха за какво отговорности на водачите, които те са платили, излизат в системата на Министерство на вътрешните работи като непогасени.

" Става дума за погрешно попълване на платежните нареждания ", това сподели Иво Писанов. Той изясни, че сега, в който се откри грешката, тя се поправя от Министерство на вътрешните работи и задължението отпада.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР