За част от хората е по-лесно да имат несериозни отношения.

...
За част от хората е по-лесно да имат несериозни отношения.
Коментари Харесай

Внимавайте! Тези зодии избират секса за една нощ пред връзки...

За част от хората е по-лесно да имат несериозни връзки. Поддържането на дълга и здрава връзка изисква доста старания, постоянно има и драми. Затова някои зодии избират забивките, флиртовете и просто сексът за една нощ. Ето кои са те, съгласно „ Pink Villa “.

Везни

По принцип, те са романтици, благи, имат вяра в любовта. Но по природа постоянно се двоумят, мъчно вземат решения и не могат да преценяват нещата. Знаят тези свои дефекти и постоянно се впускат в уредени бракове или оставят родителите да изберат колегата им. Именно, тъй като им е мъчно да вземат решения, те избират елементарните флиртове, занимателните срещи и сексът за една нощ. Не могат да преценяват коя връзка ще е сполучлива и кой сътрудник ще е сериозен. Не вряват, че биха избрали верния човек.

Скорпион

Сериозни и лоялни зодии са, само че са извънредно недоверчиви. Скорпионите са доста мистериозни, интересуват се от другите хора. Партньорът им се разкрива и споделя, само че самите те мъчно се отпускат и не имат вяра елементарно на близките. Това е една от аргументите да не основават съществени връзки. Освен това, тези прочувствени водни зодии са доста буйни, желаят да опитват, да усещат тръпка и неспокойствие. Затова, избират секса за една нощ и новите запознанства. Рядко се задомяват, съмняват се в близките.

Стрелец

Огнени зодии, които имат доста ползи, търсят завършения и не могат да стоят на едно място. Те желаят многообразие, обожават да пътуват, пробват нови неща, търсят тръпката и по тази причина имат проблем с отдаването единствено на един сътрудник. Връзките им са къси, с цел да няма драма, а и тъй като не могат да обръщат внимание единствено на един човек. Имат прекомерно доста занимания и живеят за мига. Не могат да си показват непрекъснато да се въздействат от един човек.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР